Şoimii Lipova s-a întărit cu doi foşti colegi bihoreni

Şoimii Lipova s-a întărit cu doi foşti colegi bihoreni
0 comments, 28/06/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Mişcări importante de trupe la divizionara terţă Şoimii Lipova. După “divorţurile” de atacanții Himcinschi și Duță, echipa antrenată de Flavius Sabău s-a mai despărţit de alţi jucători: fundașii Bier și Pașcu, care vor evolua probabil în Liga 4 Arad, Deta, care va opta pentru Slatina (via UTA), Lupșe – Sînmartinul (Liga 4 Bihor) şi portarul Iliescu, la Oțelul Galați. Jichici își va lua și el actele și va opta, probabil, pentru o echipă din județul Timiș. În fine, Vasiu este curtat de formații de liga secundă, dar conducerea clubului evaluează cea mai bună variantă pentru el.

În schimb, conducerea grupării de pe valea Mureşului a lucrat și la achiziții. Astfel, a sosit Ionuț Pașcu, mijlocaș defensiv de 19 ani de la Sighetul Marmației, care a evoluat și la Becicherecul Mic, iar Bercu revine din împrumutul de la Pecica. Transferurile cele mai importante de până acum îi vizează, însă, pe doi foşti colegi: mijlocașul Mădălin Popa (foto) și atacantul Andrei Sulea, care se reîntâlnesc la Lipova, după ce au făcut junioratul la Liberty Salonta și au jucat, apoi, cu succes la FC Bihor, în Liga 2-a.

Popa a fost unul dintre fotbaliștii importanţi ai celor de la Metalurgistul Cugir în ultimele două sezoane. Aflat la final de contract, orădeanul de 26 de ani a dat curs ofertei venite din partea preşedintelui Radu Pop. La fel s-a întâmplat şi în privinţa lui Sulea, aflat la final de contract cu Cermeiul. Campania de achiziții a Lipovei va continua, antrenorul Flavius Sabău mai având nevoie de alţi fotbaliști, între care și un portar.

Foto: absport.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *