Şoimii Lipova optează pentru un cantonament, în Ungaria

Şoimii Lipova optează pentru un cantonament, în Ungaria
0 comments, 17/12/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Şoimii Lipova e în vacanţă, dar cei din conducerea clubului lucrează pentru ca liderul din C4 să aibă parte, în pregătire, de toate condiţiile. Preşedintele Radu Pop a trasat deja coordonatele programului de iarnă, cu un stagiu în ţara vecină:

“Ne reunim pe 14 ianuarie, cantonamentul îl vom face în Ungaria, în aceeaşi locaţie de anul trecut (n.n.Füzesgyarmat, localitate maghiară aflată în vecinătatea orașului Debrecen), în perioada 25 ianuarie – 2 februarie. Momentan, avem fixate doar două amicale, cu UTA pe 16 februarie şi cu Pecica, în 20. La nivel de lot vor fi probabil 2-3 modificări, a plecat doar Sergiu Popa. Nu pot fi decât mulţumit de echipă după acest tur de campionat, cu toate că se putea şi mai bine, cu Hunedoara şi Avrigul. Dar dacă ne uităm că anul trecut, pe vremea asta, eram pe locul 11, e o mare diferenţă. Ca echipă de fotbal, suntem pregătiţi de promovare, important e ca oraşul şi comunitatea să fie pregătite şi ele, nu e deloc uşor. În ceea ce priveşte stadionul, se lucrează la interioare şi la instalaţii sanitare, iar la sfârşitul lui ianuarie ar trebui să înceapă lucrările la gazon. Nu se pune problema să jucăm din retur la Lipova, vom reveni acasă din sezonul viitor.”

Şoimii Lipova a încheiat turul seriei a patra din eşalonul trei fotbalistic pe primul loc, cu 34 de puncte, la trei distanţă de Lunca Teuz Cermei şi la cinci lungimi peste Crişul Chişineu Criş şi CS Dumbrăviţa. Cugirul şi Sebişul, ocupantele poziţiilor 5 şi 6, au cu şase puncte mai puţin decât campioana de toamnă. Interesant e că podiumul e exclusiv arădean până la primăvară, performanţă notabilă a divizionarelor judeţului nostru.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *