Şoimii au fost răpuşi de prea multă “sănătate”

Şoimii au fost răpuşi de prea multă “sănătate”
0 comments, 05/09/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Din păcate pentru Şoimii Pîncota, oboseala acumulată în meciul din Cupa României disputat cu trei zile mai devreme şi-a spus cuvântul în prima etapă a ligii a III-a, seria a V-a în compania formaţiei Sănătatea Cluj. În zadar a încercat antrenorul celor din Pîncota, Dan Cuedan să găsească o cale spre gol, sorţii de izbândă i-a avut clujenii, care în minutul 82 au înscris prin Hoca. Un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil şi mulţumitor pentru trupa lui Pavel Piroş, dar nu a fost să fie aşa, astfel Pîncotanii au cedat cele trei puncte din prima etapă, la finalul celor 90 de minute tabela arăta 0-1.

„Am spus că ne aștepată o săptămână grea, poate cea mai grea din istoria acestui club. Marți am întâlnit în turul IV al Cupei României pe Poli, băieții mei au dat maximum. Așteptam și acum un deznodământ fericit, dar am plătit tribut celor 120 de minute de marți, nereușind să schimbăm în primul unsprezece decât un singur jucător, pe Românu. S-a simțit o stare de oboseală, n-am știut să gestionăm acele două zile rămase până la meciul cu Sănătatea. Cum nu am făcut nimic special după victoriile din Cupă, nu vom face nici acum, după această înfrângere. Rămân la părerea că cele mai arogante persoane din lume sunt cei care fac parte din fenomenul fotbal. Nu e posibil ca dintr-un aut care ar fi trebuit să fie acordat în favoarea noastră să se ajungă la o lovitură liberă din care a rezultat golul lor. Îmi pare rău că nu am profitat de ocaziile noastre. Dar mă bucur că oamenii din jurul meu au înțeles ce s-a întâmplat. Îmi pare rău că am debutat cu stângul, deși nu suntem stângaci!” a declarat Dan Cuedan, antrenor Şoimii Pâncota

Următorul meci pentru Şoimii Pâncota va fi în deplasare pe terenul celor din Zalău. „Fiecare echipă caută să-și apropie victoria atunci când joacă acasă, e o deplasare lungă, să vedem cum reușim să remontăm echipa și să obţinem un rezultat favorabil la Zalău”, a complectat Cuedan.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *