Slabe şanse de salvare pentru Gloria Arad

Slabe şanse de salvare pentru Gloria Arad
0 comments, 17/03/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Gloria Arad a pierdut la scor 5-1, întâlnirea cu echipa secundă a Politehnicii Timişoara. Bănăţenii, au beneficiat de aportul lui Petcuţ şi Ad. Popa de la prima echipă, ultimul realizând tripla. Celelalte două goluri ale “violeţilor mici” au fost marcate de Boştină.

Primul care a deschis scorul după nici zece minute de joc, a fost Boştină, atacantul timişorean, a sprintat dintre fundaşi după o degajare a portarului Iordache, şi a îndeplinit o simplă formalitate. La mijlocul reprizei, acelaşi Boştină a relizat dubla, cu o deviere de la Vântură şi finalizată de căpitanul Adrian Popa. Trupa lui Pinţa a ratat prin Eşanu care a reluat slab din centrul careului, Iordache reuşind să reţină balonul, scor la pauză 2-0 pentru Poli.

În debutul reprizei secunde, Eşanu a ratat ocazia partidei, a pătruns pe stânga, a ajuns în careu,  dar Iordache s-a remarcat cu un reflex de senzaţie. Poli s-a desprins în minutul 73, când Vucea a fost faultat în careu de Filaret iar Boştină marchează din penalty pentru 3-0. Imediat, Gloria a redus din diferenţă prin nou intratul Borteş, cu un şut frumos la colţul lung. Arădenii, ratează apoi un penalty acordat uşor, prin Puie, Iordache remarcându-se din nou. Popa a răspuns pentru Poli II, cu o acţiune personală în urma căreia a adus scorul la 4-1. Tot el a realizat hattrick-ul în minutul 90 cu o lovitură de cap după o centrare din banda stângă. 5-1 şi Poli II urcă o treaptă în clasament, pe poziţia 8, iar echipa pregătită de Leo Pinţa, rămâne în continuare codaşa clasamentului.

Gloria Arad : Bujor – Viţu, Blănaru, Dubeştean, Filaret – Gherghel, Puie, Sălăjan – Eşanu – Bulza. Au mai intrat: Cl. Ban, Borteş, Şiclovan şi Sima.

Poli II : Iordache – Vucea, Dăruială, Dubei, Zele – Constantinescu, Petcuţ, Lupancu – Ad. Popa, Boştină, Vântură. Au mai intrat: M. Stancu, Mucsi, Szalkai şi Leagu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *