SHODAN îşi respectă sportivii la sfârşitul anului

SHODAN îşi respectă sportivii la sfârşitul anului

shodan

   Începând cu anul 1999 , anul înfiinţării C.S. SCOALA DE KARATE – SHODAN – ARAD , clubul organizează la fiecare sfârşit de an , FESTIVITATEA DE INCHIDERE ,  un moment festiv, unde se aduc la cunoştinţă realizările din anul precedent , se evidenţiază cei mai buni sportivi şi se fac cadouri de la MOŞ CRĂCIUN

    Clubul SHODAN , are 38 de membrii , din care 36 sportivi , 3 instructori (MARIUS GHEORGHIŢĂ – 2.DAN, NICOLETA ANCUŢA – 1.DAN , RAREŞ GOLEA – 1.DAN) şi  antrenorul coordonator TEO RĂDUŢ – 6.DAN ,  în secţiile din Arad ( Şc.gen 22 şi Sc gen 3) , Fîntînele , Semlac şi Şagu. De menţionat faptul că sportivii sunt din mai multe părţi ale judeţului, respectiv  din Arad , Semlac, Fîntînele , Lipova , Ghioroc şi Şagu.

     În ANUL 2012 , clubul a avut rezultate foarte bune , atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, participând la 15 concursuri şi 4 stagii de pregătire , cele mai importante fiind :

– STAGIUL NAŢIONAL F.R.K.A.M.A. – MONEASA 2012 – organizator FRKAMA şi SHODAN KARATE ARAD ( 100 de participanţi )

– INTERNAŢIONAL BUDOSEMINAR – GERMANIA 2012 – shihan TEO RĂDUŢ – INVITAT SPECIAL

– CUPA SHODAN – ARAD (ed. 12 -a) cu participarea a peste 260 de sporivi din 14 judeţe

– CAMPIONATUL NAŢIONAL W.K.C. – CLUJ – 600 de participanţi

– CAMPIONATUL EUROPEAN DE GODAI- RYU , GERMANIA

– CUPA CAMPIONILOR EUROPENI – CLUJ , 800 de participanţi

– CAMPIONATUL MONDIAL DE KARATE W.K.C. – IUGOSLAVIA , 1800 de participanţi din 47 de ţări

– CUPA ROMANIEI W.K.C. – PITEŞTI , 600 de participanţi

– CUPA TIMIŞOAREI – TIMIŞOARA

       Rezultatele sportivilor au fost foarte bune , s-au obţinut 89 DE MEDALII , din care 32-aur , 36-argint, 21-bronz

Clasamentul Anului 2012 sportivilor clubului arată astfel :

   FEMININ : LOCUL 1- TIMEA COJOCARIU

                       LOCUL 2- BIANCA PĂTEAN

                       LOCUL 3- CRISTINA BASISTA

MASCULIN – 1 – ROBERT GHERMAN

                        2 – RAREŞ GOLEA

                        3- BOGDAN PANDA

     Cireaşa de pe tort a fost anunţarea pentru SPORTIVUL NR.1 – F.R.K.A.M.A. – TIMEA COJOCARIU – 12 medalii de aur , 7 de argint şi 1 de bronz, CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ F.R.K.-W.K.C. (kata – 10 ani ) , VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ W.K.C.

      “Toate aceste rezultate mă îndreptăţesc să declar că anul 2012 a fost un an FOARTE BUN , iar pentru anul 2013 am speranţa într-un an cu mai multe realizări, an bogat în competiţii naţionale şi internaţionale , dar şi pentru STAGIUL INTERNATIONAL – MONEASA , unde şi-au anunţat deja participarea 4 MAEŞTRII DIN EUROPA , şi bineinţeles MAEŞTRII din ROMÂNIA. Avem speranţa că tinerii vor găsi în KARATE un mod de relaxare şi o posibilitate să practice sportul de performanţă la cel mai înalt nivel posibil” a declarat antrenorul coordonator Teo Răduţ.

De remarcat faptul că în luna mai , 2012 , cartea scrisă de MARIUS GOLEA şi TEO RĂDUŢ ,  “LUPTA CU TINE ÎNSUŢI” , a fost tipărită şi în S.U.A. , iar din luna octombrie 2012 se află şi în biblioteca CONGRESULUI AMERICAN

    In incheierea festivităţii, Teo Răduţ nu a uitat să mulţumească tuturor celor care au fost implicaţi în activitatea clubului , direct sau indirect , urându-le multă sănătate şi bucurie în 2013.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *