Sebişul şi Lipova s-au calificat în turul trei al Cupei României

Sebişul şi Lipova s-au calificat în turul trei al Cupei României

Două din cele trei reprezentante ale judeţului nostru angrenate în turul doi al Cupei României la fotbal au reuşit să se califice în faza următoare a competiţiei.
La primul meci oficial al sezonului, Naţional Sebiş şi-a respectat statutul de favorită a meciului din deplasare cu CS Ghiroda, echipă de Liga 4 Timiş. Formaţia pregătită de Călin Cojocaru s-a impus cu 3-0, prin reuşitele semnate de Susan, Clej şi Velici. Sebişul a început meciul din judeţul vecin în formula: Cioară (Fișteag) – Rosenblum, Avramescu, Stupu, Mihuța – Siminic, Susan, Cîrstoiu, Săulescu (Iuga) – Roman (Clej), Velici.
Şoimii Lipova merge şi ea mai departe în Cupa României, la capătul unei confruntări ce a durat 120 de minute. După 3-0 în primul tur, cu CS Oşorhei, trupa lui Flavius Sabău s-a impus cu 3-2, după prelungiri (2-2 în timpul regulamentar) în faţa timişenilor de la Millenium Giarmata. Meciul disputat la Zăbrani a fost spectaculos, oaspeţii conducând la pauză cu 2-1, prin golurile marcate de Soare şi Semenea, pentru Lipova punctând Vasinc. “Şoimii” au forţat în partea a doua şi au egalat prin reuşita lui Filimon, din penalty, pentru ca Gâlcă să aducă accederea în turul următor cu golul său din prelungiri. Lipova a început cu: Bujor – Kocsis (Pantea), Pașcu, Bier, Denuț (Tomuț) – Gâlcă, Blănaru (Bercu), S.Popa, Filimon – Gherghel, Vasinc.
În schimb, CS Ineu a fost spulberată pe teren propriu, scor 1-6, de echipa de Liga a III-a din Becicherecul Mic. Zărăndanii lui Cristian Sculici au condus cu 1-0 din minutul 2, când Maşniţă a deschis scorul, dar apoi avea să scoată de şase ori mingea din poartă, la reuşitele timişene semnate de Zoran Radu 3, Aquino, Matiş şi Dumiter. Ineul, care plăteşte tribut lipsei de pregătire şi tinereţii lotului, a început în formula: Pușcaș – Popovici (Belei), Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan, Voștinar – Spătaru, Botaș (Dragoș), Gavrilă (Mâneran) – V.Mașniță.
Iată şi datele de disputare ale celorlaltor runde ale ediţiei 2016-2017 a Cupei României, faza naţională:
14 septembrie 2016 – Faza a III-a
5 octombrie 2016 – Faza a IV-a
26 octombrie 2016 – Şaisprezecimi de finală
14 decembrie 2016 – Optimi de finală
29 martie 2017 – Sferturi de finală
26 aprilie 2017 – Semifinale (tur)
17 mai 2017 – Semifinale (retur)
27 mai 2017 – Finala

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *