Sebişul câştigă în etapa din C4, dezastru la Cermei

Sebişul câştigă în etapa din C4, dezastru la Cermei
0 comments, 28/03/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Naţional Sebiş a câştigat la scor de forfait meciul de pe teren propriu cu Cetate Deva, din cadrul etapei intermediare în “C4”. Enciu, în prima parte, Pâslaru şi Săulescu, în mitanul secund, au fost marcatorii echipei lui Călin Cojocaru, care a trimis în teren următorea distribuţie: Poiană – Poștoarcă Giuga), Pîslaru, Dumitrache, Siminic – Sz. Vereș, Ruță – Săulescu, Mărgărit, Onțel (Susan), Tătulea (Mărgărit) – Enciu (Rugină). A fost prima victorie a returului, după două remize în startul sezonului de primăvară.

La polul total opus s-a situat, surprinzător, Gloria Lunca Teuz Cermei, echipă care pornea din postură de favorită în duelul de acasă cu codaşa din Giarmata. Doar că, în căutarea primei victorii din 2018, echipa lui Petre Bulza s-a ales cu o înfrângere ruşinoasă, scor 3-7! Bulza, Gligor şi Suslak au fost marcatorii Cermeiului condusă încă de la pauză cu un neverosimil 0-3. Roli Nagy şi Dan Anca au început cu: Mitrea (Mureșan) – Rogojan (T.Bodri), Gligor, Nistor (Berari), Suslak – Ianc – Copil, Varga, Mihuța, L.Bodri (Brândușe) – D.Bulza.

Astăzi, de la ora 15, Şoimii Lipova joacă pe terenul viceliderului CSM Lugoj, în cadrul aceleaşi etape intermediare, a 16-a.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *