Se apropie “naţionalele” de tir aer comprimat

Se apropie “naţionalele” de tir aer comprimat

Poligonul de tir Sorin Babii din Arad, a fost gazda întrecerii zonale de aer comprimat. Un număr de 40 de pistolari, 29 de la CSM Arad şi 11 de la CSM Oradea, împărţiţi pe categorii de vârstă s-au aliniat la startul sompetiţiei.

Cele mai active s-au dovedit a fi junioarele arădene, care au ţintit locuri fruntaşe, dar nu putem neglija şi evoluţia bună a seniorilor.

Pistolari arădeni au făcut o ultimă repetiţie înaintea finalei Campionatului Naţional. Din prisma antrenorului coordonator al secţiei de tir a CSM-ului, Gheorghe Pop, evoluţiile sportivilor arădeni merg pe o pantă ascendentă, iar perspectivele sunt îmbucurătoare înaintea primei competiţii de anvergură din 2012  „Faţă de ultima etapă a Campionatului Naţional, rezultatele sunt mult mai bune, dar cel mai mult mă bucură  prestaţia junioarelor, care şi-au îmbunătăţit punctajul. Ne mai despart doar două săptămâni până la finală, iar pregătirea va fi destul de grea. Cel mai mult ne interesează medaliile la individual, pentru că pe cele la echipe cu siguranţă le vom obţine”.

Finala Campionatului Naţional de aer comprimat se va derula peste două săptămâni la Bucureşti, unde CSM Arad va fi reprezentat de 12 sportivi, atât în probele individuale cât şi în cele de echipă.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *