Scorul chiar reflectă realitatea

Scorul chiar reflectă realitatea
0 comments, 24/04/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Derby-ul arădenelor a devenit defapt şi derby-ul retrogradării, care scapă şi care nu. Cam aceasta a fost miza dinaintea începerii meciului din Micălaca unde oaspeţii, Naţional Sebiş, conduşi de Lucian Tetileanu, şi cu 23 puncte acumulate până acum, au venit cu speranţe de victorie în faţa unei echipe gazde, Gloria Arad, din ce în ce mai agresivă, de la joc la joc, dar cu o zestre mai mică de puncte, 20. Elevii lui Leo Pinţa au inceput in viteză prima repriza a meciului, în faţa unei tribune pline,  şi după doar 14 minute a venit şi primul gol, Popa a fost faultat în careu, arbitrul dictând penalty fără ezitare. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de către Sălăjan şi Gloria conducea cu 1-0. Inevitabil, până la pauză, pe fondul numeroaselor greşeli din apărare, arădenii au reuşit să mai marcheze încă două goluri, prin Gherghel (minutul 24) şi în ultimul minut al reprizei Puie a dus scorul la 3-0. După o asemenea înfrângere, ce se zărea sub orizont, evident gândul antrenorului Tetileanu a fost de a contracara jocul arădenilor printr-o schimbare de tactică apelând la un 4-3-3 care în repriza secundă a dus la o lîncezire a jocului, nicidecum Sebişul nu a părut mai periculoasă. Din contră a mai încasat un gol în minutul 80 prin proaspăt introdusul Borteş care a dus scorul la 4-0. Golul de onoare al sebişenilor a venit pe finalul meciului după ce arbitrul a dictat un penalty puţin forţat la intervenţia lui Ban asupra lui Şuleu. Francescu a transformat lovitura de pedeapsă stabilind scorul final Gloria Arad – Naţional Sebiş 4-1.

“Am pierdut un joc împotriva unei echipe care şi-a dorit mai mult victoria, ţin să-i felicit pe adversari şi le doresc succes în continuare” a comentat antrenorul Lucian Tetileanu care a mai anunţat că se pune la dispoziţia conducerii, după seria de eşecuri din ultimele meciuri..

Pe ansamblu Gloria a meritat victoria, a şi obţinut-o, iar Naţional Sebiş a arătat ca o echipa frântă, istovită, fără o idee de joc şi care va avea probleme în meciurile care vor urma, dacă nu se va schimba ceva.

Gloria: Bujor – Vițu, Ban, Blănaru, Hulbăr – Ad. Popa (73 Borteș), Sălăjan, Puie (86 Șiclovan), Gherghel, Filaret (56 Botiș) – Eșanu (83 Bulza).

Național: Merșca – Feieș (46 Sătmar), Cornea, Nicolau, Floarea – Bozian, Ember (63 Mohamed), Francescu, Necșulescu (53 Neacșu) – Dîrvaru (70 Budur), Șuteu.

 Arbitri: Rareș Vidican – Stelian Dem, Ovidiu Timar (toți Oradea). Observatori: Ludovic Ujhely (Lugoj), Valer Vancea (Oradea).

 

Calin Moga

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *