Săptămâna decisivă a „Bătrânei Doamne”: UTA – Minerul Motru 3-0 (2-0)

Săptămâna decisivă a „Bătrânei Doamne”: UTA – Minerul Motru 3-0 (2-0)
0 comments, 03/05/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Miercuri, 7 mai, UTA joacă la Satu Mare într-o etapă intermediară, a doua zi, joi, se poate hotărî falimentul la tribunal, iar sâmbătă, 10 mai, în caz favorabil, alb-roșiii au meci pe teren propriu cu Dacia Mioveni.

Se anunță, așadar, o săptămână decisivă în istoria „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. Până la faliment, desființare ori salvare de la retrogradare, arădenii au aliniat cea mai bună formație sâmbătă și, sub privirile lui Marțian, Catanzariti, Olaru – și el fost acționar sau Ionuț Popa au arătat că, dacă vor, pot să joace la victorie. Iar dacă această echipă era cât de cât cu banii la zi, cu condiții decente în vederea unei pregătiri optime, altfel ar fi stat acum situația.

Așa, Apostu a dechis scorul din opt metri, din pasa lui Monac (min.7), Monac a majorat diferența de pe stânga, printr-un șut cu efect (min.28), iar tânărul Popescu a stabilit scorul final în disputa cu Minerul Motru cu un lob scurt, din marginea careului mic (min. 80).

UTA: Boşneag – Feussi, Ola (Faye), Mardare, Diarra, Monac, Lazea, O.Popescu, Neagu, Surugiu (Marcu), Apostu (Sălăjan).

Antrenori: Florian Voinea și Sandu Gaica.

Motru: D. Popescu – Traşcă, Andriţoiu, Iclănzan, Schinteie, Soo, Dicu (Neacșu (Unguru)), Nicoloff, Fărcăşanu, Stoenac (Cernică), Trifu.

Antrenor: Gabi Zahiu.

Arbitri: Dorin Micloşină (Reşiţa), Petre Gaşpar (Timişoara), Călin Ciomponeriu (Lugoj).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *