Şanse mari pentru ICIM să joace semifinala cu CSM Satu Mare

Şanse mari pentru ICIM să joace semifinala cu CSM Satu Mare

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au reuşit să câştige primul meci din sferturile de finală cu CSU Alba Iulia. Arădencele au un avantaj de 1-0 la general în sfertul cu Craiova şi ca şi calificată în semifinale, ICIM se gândeşte deja la duelul dintre Satu Mare şi Alba Iulia, oricare dintre cele două echipe fiind considerate periculoase în penultimul act.

Ştiam că va fi un meci tare şi mă aşteptam să câştige oricine, cum de altfel şi meciul doi va fi unul foarte echilibrat. Dacă ne luăm după declaraţiile celor din Alba Iulia, echipa şi-a îndeplinit obiectivul, care era o clasare în primele şase. Satu Mare a fost mai determinată şi de aceea a câştigat. Sunt convins că publicul sătmărean va creea o presiune în plus asupra adversarelor, de acum prima şansă o are Satu Mare. Ambele echipe sunt la fel de periculoase pentru noi, dar parcă Satu Mare este în creştere de formă, mai ales că au acum lotul complet şi vor să demonstreze că valoarea lor nu este de locul şase”, a declarat managerul ICIM-ului, Marcel Urban.

În cazul în care Satu Mare învinge Alba Iulia, s-ar putea reedita în penultimul act, finala sezonului trecut, una dintre cele mai disputate din ultimii ani. În celelalte sferturi de finală, CSM Târgovişte conduce BCB Danzio Timişoara, iar Nova Vita Târgu Mureş are 1-0 în întâlnirea cu CSB Alexandria

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *