Şahiştii de la Pedagogic sunt campioni şcolari

Şahiştii de la Pedagogic sunt campioni şcolari

Consiliul Judetean Arad a fost gazdă primitoare pentru micuții șahisti ai Aradului. Ultimul concurs în acest an școlar a fost o competiție pe echipe între școlile unde clubul Vados desfășoară ore de șah ca activitate extracuriculară. Au participat 11 echipe formate din câte 4 jucători, cu preponderență din clasa pregătitoare și clasa I.

Campioană în acest an a devenit echipa Colegiului National Preparandia Dimitrie Ţichindeal, școală care are de altfel și cel mai mare număr de elevi practicanți ai șahului și care a terminat competiția câștigându-și toate meciurile. Din echipa campioană au făcut parte Bogdan Duca, David Cozma, Vlad Giurgiu și Vlad Vass. Pe locul doi s-a situat echipa Liceului Național de Informatică, urmată de echipa Școlii Gimnaziale Nicolae Bălcescu.

Cei mai buni jucători pe mese au fost declarați: Bogdan Duca (5puncte din 5 partide) la masa 1, David Cozma (4,5 puncte) la masa 2, Vlad Giurgiu (5 puncte) la masa 3, David Tod (4,5p – Școala Gimn. N. Bălcescu) și Vlad Vass (4,5p), ambii la egalitate la masa 4.

Clubul Vados felicită toți copiii care au fost implicați în proiectul Șah în școală în anul școlar 2017-2018 și ține să mulțumească conducerii școlilor unde se desfășoară ore de șah pentru implicare și susținerea care au arătat-o față de acest proiect.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *