Rugbyştii s-au întors la treabă

Rugbyştii s-au întors la treabă

     Binemeritata vacanţă de iarnă a luat sfârşit şi pentru rugbyştii de la CSU Aurel Vlaicu, care au efectuat azi primul antrenament sub comanda lui Ovidiu Şerban.

Antrenorul grupării studenţeşti nu a anunţat mari modificări la nivelul lotului, de semnalat fiind, deocamdată, doar revenirea lui Florin Maxim şi despărţirea de Bîtea.

     “Vă pot spune că este aşteptată sosirea a încă doi-trei internaţionali U20, nu vă pot dezvălui numele lor până ce aceştia nu vor semna cu noi”,  a declarat Ovidiu Şerban, antrenor CSU Arad

     Din cele declarate de Şerban reiese dovada clară a faptului că la Arad se acordă atenţie proiectului de construire a unei echipe tinere, competitive, care peste câţiva ani poate aspira cel puţin la podiumul superligii.

Deocamdată nu este cunoscut eşalonul în care se va regăsi rugby-ul arădean în sezonul viitor, fiind aşteptată o decizie a federaţiei, după ce mai multe cluburi au dat de înţeles că nu pot oferi garanţiile financiare necesare participării în Superligă.

Meciurile din SuperLiga CEC Bank şi Divizia Naţională de seniori se vor relua în luna martie, până atunci rugbyştii arădeni având programate antrenamente pe plan local, urmate de câteva meciuri amicale.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *