Rugbiştii arădeni au pierdut, dar au luat punctul bonus

0 comments, 07/09/2015, by , in Rugby, Ultimele stiri

Pe stadionul din Sînicolau Mic, CSU Arad şi Politehnica Iaşi s-au înfruntat în etapa a 15-a din Divizia Naţională de rugby. A patra clasată a avut o misiune grea pe terenul „lanternei roşii”, meciul fiind unul încrâncenat şi tensionat, cu mulţi nervi, şapte cartonaşe galbene şi unul roşu! În final, studenţii din Copou s-au impus cu 20-14 (8-7), dar formaţia arădeană a obţinut, după o secetă îndelungată, cu o serie de înfrângeri, punctul bonus defensiv, pentru eşec la mai puţin de şapte puncte. Borş a deschis scorul din lovitură de pedeapsă, aducând primele trei puncte în contul vizitatorilor, dar după un galben în tabăra moldavă, Grindei a marcat un eseu transformat de Puşcaşu.

Mulţi nervi şi cartonaşe: roşu pentru Grindei!

A urmat o penalizare şi în rândul celor de la CSU, Iar Fanariu a marcat un eseu pentru 8-7 în favoarea Iaşiului, scor consemnat la pauză. Experimentaţii Maxim şi Grindei au ieşit nervoşi de la vestiare, văzând cartonaşul galben. Mai mult, la un minut distanţă, Grindei a văzut roşu în faţa ochilor, antrenorul-jucător al Aradului lăsându-şi echipa în inferioritate numerică până la finalul jocului. Ieşenii au profitat si au marcat două eseuri, prin Paslaru şi Mihai, iar conturile erau deja încheiate. După încă trei galbene, văzute de Nastiuc, respectiv Fanariu şi Paslaru, Stoica a marcat ultimul eseu al meciului, transformat de Puşcaşu.

Rămân ultimii în Divizia Naţională

Arădenii au rezistat apoi pe final, trecându-şi în cont bonificaţia defensivă. În schimb, Poli Iaşi, cu trei eseuri reuşite, a ratat punctul bonus, alegându-se cu patru puncte în urma victoriei. În ciuda punctului obţinut, CSU Aurel Vlaicu rămâne ultima în clasamentul ligii secunde, cu cinci puncte adunate. În etapa viitoare, formaţia universitară are o deplasare foarte grea, pe terenul celei de-a doua clasate, CS Năvodari.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *