Rugbistii aradeni au inceput pregatirile cu doua nume noi

Rugbistii aradeni au inceput pregatirile cu doua nume noi
0 comments, 29/01/2015, by , in Rugby, Ultimele stiri

CS Universitatea Aurel Vlaicu a demarat pregătirea de iarnă, în vederea noului sezon al Diviziei Naţionale. Divizionara secundă arădeană dispune de 26 de jucători, în lotul „studenţilor” apărând şi două nume noi faţă de stagiunea trecută. Este vorba despre demiul Alexandru Afloarei, revenit de la Bârlad şi Andrei Farcaş, care evoluează în linia a II-a. Fără plecări din efectiv, CSU Arad se pregăteşte în această perioadă pe plan local, urmând ca luna viitoare să se plece în cantonament:

Cantonament la Moneasa

În aceste zile punem accent pe sală şi alergare, pentru a avea baza pregătirii. La sfârşitul lui februarie vom merge într-un stagiu la Moneasa, iar în martie încercăm să facem două amicale, tur-retur, cu Ştiinţa Petroşani. Lotul este complet, avem dubluri pe toate posturile, deci este puţin probabil să mai apară noutăţi”, ne-a declarat antrenorul Aradului, Marian Grindei. Cel mai probabil, noul sezon al DNS va debuta în data de 4 aprilie, iar sistemul competiţional va rămâne acelaşi, cu sezon regulat, urmat apoi de „play-off” şi „play-out”.

Sezonul începe în 4 aprilie

Arădenii au ambiţii ceva mai mari din primăvară, când vor încerca o clasare în primele patru echipe, pentru a se lupta la promovarea în Superligă: „Băieţii se pregătesc bine la antrenamente, avem un lot închegat. Suntem cu banii la zi, astfel că sunt motive de a spera la lucruri mult mai bune. În primul rând ne propunem să ne calificăm în play-off, dar până atunci mai avem de muncit în pregătire”, mai spune Grindei, optimist în vederea noului sezon.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *