Rivalele ICIM-ului au mutat în pauza de iarnă

Rivalele ICIM-ului au mutat în pauza de iarnă
0 comments, 04/01/2014, by , in Baschet, Ultimele stiri

Principala contracandidată a Aradului la titlu, CSU Alba Iulia a perfectat un transfer în pauza de iarnă. Gruparea din cetatea Unirii a înregimentat-o pe sârboaica Marina Mandic, sosită din campionatul Slovaciei, de la vicecampioana MBK Ruzomberok. Noua achiziţie a trupei pregătite de Miroslav Popov o înlocuiește pe conaționala Jovana Vukoje, care s-a despărțit pe cale amiabilă de echipa din Alba Iulia. Mandic este componentă a naţionalei Serbiei, în vârstă de 30 de ani, măsoară 1,82 m. și evoluează pe pozițiile 3 și 4. A mai evoluat de-a lungul carieri în campionatul din țara sa de origine, la Partizan Belgrad și apoi la ZKK Vrsac.

Sârboaice cu experienţă

Am avut nevoie de o nouă jucătoare valoroasă, pentru că Jovana a decis să nu mai continue aici. Este o sportivă polivalentă, este important să se integreze cât mai repede în echipă. Este o fată inteligentă, cu experiență și cred că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele“, a spus antrenorul Miroslav Popov pentru ziarulunirea.ro. O altă mutare este anunţată pe surse şi la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă cu o primă parte de sezon dezamăgitoare.

Liderul nu a schimbat nimic

Conform totalbaschet.ro, la echipa din judeţul Covasna va ajunge Natasa Ivancevic, o sârboaică în vârstă de 32 de ani, care vine de la ultima clasată în campionatul ceh, BK Brno. Pivotul plav poate evolua pe poziţiile 4 şi 5 şi ar urma să o înlocuiască în echipă pe americanca Sarina Simmons. Ivancevic a evoluat de-a lungul carierei la Partizan Galenika, Elitzur Ramla, Pays D’Aix şi Hapoel Tel Aviv. De cealaltă parte, liderul Univ.Goldiş ICIM nu a avut motive să schimbe nimic în lot, atâta timp cât a încheiat excelent 2013, cu victorii pe linie atât în Liga Naţională cât şi în Liga Europei Centrale.

 

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *