Risper şi Wirth renunţă la baschet!

Risper şi Wirth renunţă la baschet!
0 comments, 01/07/2013, by , in Baschet, Ultimele stiri

Două dintre cele mai bune şi eficiente jucătoare ale Universităţii Goldiş ICIM în sezonul trecut, americancele Jennifer Risper şi Christina Wirth, au luat o decizie fermă, dar deloc aşteptată : “Am discutat cu amândouă, pentru că ni le doream cu insistenţă şi pentru sezonul viitor. Au fost două jucătoare valoroase, de mare caracter, care ne-au ajutat enorm. Mi-au spus că au luat decizia de a renunţa la baschet, o decizie pe care o respectăm. Au rămas plăcut impresionate de tot ceea ce s-a întâmplat la Arad, de la echipă, colege, staff, până la mass-media şi lumea de pe stradă, cu care păstrează amintiri foarte plăcute. Ne mulţumeşte tuturor pentru sprijin şi afecţiune, ne salută şi ne iubeşte”, ne-a declarat preşedintele  Univ.Goldiş ICIM, Marcel Urban.

Vestea deloc bună primită astăzi le dă puţin planurile peste cap celor din conducerea clubului arădean, dar strategia pentru sezonul viitor rămâne aceeaşi: “Nu e o veste bună, dar trebuie să acceptăm situaţia. Le mulţumim şi noi pentru tot ceea ce au făcut pentru această echipă şi le dorim multă sănătate şi succes în tot ceea ce vor face. Nu ne rămâne decât să lucrăm pentru formarea lotului alături de noul antrenor. Va fi o lună iulie plină, în care trebuie să fim activi şi eficienţi pe piaţa transferurilor. Ne dorim tot şase jucătoare străine, în special americance, pentru că sunt mai ieftine şi în multe cazuri mai bune dacă ne raportăm la calitate-preţ”, mai spune Marcel Urban. Monica Brosovszky rămâne o piesă importantă în strategia campioanei României, dar în vizorul oficialilor arădeni sunt şi câteva jucătoare românce:

Continuăm să ne dorim păstrarea jucătoarelor care au avut un randament bun în sezonul trecut. Dorim să îmbinăm experienţa jucătoarelor străine cu tinereţea celor românce. Monica Brosovszky rămâne simbolul acestei echipe, avem mare nevoie de ea în continuare. I-am propus şi funcţia de antrenor secund, iar în acest sens avem un acord verbal din partea ei. Mai rămâne să stabilim doar nişte detalii, pe care nu le puteam pune la punct prin telefon, în condiţiile activităţii sale la lotul sub 20 de ani”, mai spune Urban.

 

 

 

 

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *