Rezultat inexplicabil pentru Vladimirescu

Rezultat inexplicabil pentru Vladimirescu
0 comments, 07/05/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Nu contează cât de mare eşti, în viaţa fiecărei echipe de fotbal sau sportiv, indiferent de valoare sau eşalon, există zile extraordinare, când îţi iese totul ca la carte, sau reversul medaliei, acele zile negre, când nimic nu merge.

Din nefericire, o asemenea zi a prins CS Vladimirescu, care a fost răpusă practice pe terenul celor de la Unirea Valea lui Mihai, cu un surprinzător 6-0 (3-0). Am spus surprinzător, pentru că elevii lui Cristi Sculici (foto) păreau să traverseze o perioadă fastă, cu trei victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele patru partide.

 „Îmi pare rău, dar nu sunt prea multe de spus. Au marcat două goluri în primele zece minute, au mai înscris încă unul până la pauză, iar meciul era practic jucat… Îmi asum întreaga răspundere pentru eșec, luni vom analiza ce s-a întâmplat și vedem ce decizii va lua conducerea. Repet, pentru înfrângere, eu sunt principalul vinovat, pentru că echipa e aceeași care a învins cu 2-0 la Beiuș și a reușit rezultatele bune din acest retur…“ a declarat Cristi Sculici

Au evoluat pentru Vladimirescu: Fl. Rusu – Coca, Sighete, Tudoroiu, Cozea – Leucuța (Kocsis), Banilievici, Georgiu, Iancu (Ciubăncan) – Negru (A. Mihai), Rus (Istin).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *