Revelaţia CSB Alexandria?

Revelaţia CSB Alexandria?

     ICIM Univ.”Vasile Goldiş” Arad a câştigat clar în această seară ultimul meci important din acest a, penultimul din acest  tur de campionat. Galben-albastrele s-au impus categoric pe terenul “revelaţiei” CSB Alexandria, după un joc controlat de arădence de la început până la sfârşit.

    Iniţiativa  gazdelor s-a stins foarte repede. acestea  au condus pe tabelă doar în debutul partidei, cu scorul de 2-0, după care ICIM-ul a preluat frâiele şi nu le-a mai lăsat până la final.

Partidă decisă încă de la pauza mare

      ICIM-ul s-a impus în ultimele sferturi cu 17-12 şi 17-13, iar la finalul întâlnirii tabela de scor indica o victorie clară a oaspetelor cu scorul de 72-41. Antrenorul arădean Dan Moraru şi-a permis ca pe final să ruleze întreg lotul avut la dispoziţie: Green 24 (4×3), Brosovszky 16 (2×3), Milovanovic 14, Toma 9 (1×3), Graham 6, Campbell 2, Nagy 1, Drăgoescu, Grădinaru şi Moraru. De cealaltă parte s-au remarcat Laplante cu 16 reuşite şi Graboski 11 (1×3).

     Mâine formaţia ICIM va evolua în capitală, împotriva Rapidului, cu începere de la orele 12.00, în ultima partidă din acest tur de campionat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *