Revanşa e servită: ICIM a învins Satu Mare în ultimele secunde

Revanşa e servită: ICIM a învins Satu Mare în ultimele secunde
0 comments, 11/04/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

Univ.Goldiş ICIM Arad şi CSM Satu Mare au respectat tradiţia din acest sezon, echilibrul meciurilor directe fiind la fel de prezent şi în semifinala pentru locurile 5-8 din Liga Naţională de baschet. Chiar dacă miza e una măruntă, orgoliile sunt mari iar duelul unul pasionant, cele două echipe oferind, în această seară, poate cel mai dramatic duel stagional, deloc recomandat cardiacilor. Învinse în Sătmar cu 77-75, “galben-albastrele” s-au impus şi mai dramatic pe teren propriu, scor 63-62, pe un final în care puţini mai credeau în răstunarea scorului de pe tabelă. Primul sfert al meciului din Polivalenta arădeană a fost echilibrat, apoi sătmărencele – cu americanca Reed în formă mare – au fost ceva mai lucide pe atac, intrând cu avantaj minim la vestiare după 20 de minute, scor 26-30.
Stroman, decisivă pentru arădence
Având în Stroman jucătoarea providenţială a serii, ICIM-ul a revenit în joc, iar ultimul sfert se anunţa la fel de dramatic ca celelalte trei din acest sezon. Oaspetele păreau, totuşi, să scape în câştigătoare, ele conducând cu două puncte când mai erau doar 5 secunde de joc, 60-62. CSM-ul avea să piardă însă mingea la 61-62, când mai era doar trei secunde, iar Stroman, cu două libere transformate, a declanşat bucuria în tabăra arădeană, 63-62.
“Decisivul” e în Vinerea Mare, în Sătmar
Victorie care impinge duelul în “decisivul” de la Satu Mare, programat în Vinerea Mare. Totul se joacă, iar probabil detaliile vor face diferenţa şi în acest ultim meci, pe care arădencele încearcă să îl câştige, pentru a-şi mai spăla din păcatele sezonului.

Univ.Goldiş ICIM Arad – CSM Satu Mare 63-62
(15-14, 11-16, 14-12, 23-20)
Arad: Stroman 23 (1×3), McGuire 10, Nagy 7, Zidaru 7 (1×3), Hadzovic 7, Pasic 5 (1×3), Karakasevic 4. A mai jucat: Mercea
Satu Mare: Reed 24, Tavic 15 (1×3), Baltic 10, Ferenczi 5 (1×3), Crăciun 4, Laza 4. Au mai jucat: Olah, Szmutku, Canty.
Foto: baschetarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *