Remo Amadio se pregăteşte cu CFR Cluj

Remo Amadio se pregăteşte cu CFR Cluj
0 comments, 13/06/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Portarul  italian Remo Amadio, cel care îi lua locul lui Smaranda în poarta UTA-ei, a beneficiat doar de o săptămână de vacanţă. Acesta şi-a reluat pregătirile cu echipa CFR Cluj de unde a fost împumutat la formaţia arădeană.

„Am sărit peste vacanţă în această vară, sunt puţin bulversat de această situaţie, mai ales că nu ştiu dacă mă mai vrea cineva aici. Deocamdată, nu am discutat cu nimeni din conducere şi nici cu antrenorii, cu siguranţă voi mai rămâne o săptămână – două aici, poate şi mai mult, până o să aflu ceva concret”, a declarat pentru Sportarad portarul Amadio.

CFR Cluj îi are în lot pe Stăncioiu şi Mincă dar la Cluj a sosit, cel care cu siguranţă va fi titular de drept, portughezul Mario Felgueiras. După toate acestea probabil se va renunţa la serviciile portarului Italian de 24 de ani, Remo Amadio. Acesta şi-ar dori să continue cu echipa din Calea Aurel Vlaicu de care s-a ataşat foarte mult.

M-am înţeles foarte bine cu Mister Falub şi Dan Ţapoş, vorbesc destul de des şi cu Gio, rămâne de văzut ce se va întâmpla. La UTA am colegi buni, mi-ar părea rău să mă despart de ei. Ar fi bine dacă s-ar face o echipă puternică la Arad, care să atace promovarea, însă, personal, eu mă gândesc doar să apăr cât mai mult anul ce vine”, a adăugat Amadio.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *