Profilul pasionatului de sport: care sunt caracteristicile unui astfel de barbat?

Profilul pasionatului de sport: care sunt caracteristicile unui astfel de barbat?
0 comments, 07/12/2018, by , in Alte sporturi, Box, Fotbal

Inconstient, toate persoanele dezvolta adevarata pasiuni pentru anumite domenii, pe baza trasaturilor de caracter pe care le au. Acest lucru este valabil si in cazul sportului, fie ca este vorba despre performanta sau nivelul de amator.

In urma unei atente observatii facuta de-a lungul timpului de psihologi, s-a descoperit care este profilul barbatului al carui punct major de interes este reprezentat de competitiile sportive de orice fel. In acest articol, vei descoperi care sunt caracteristicile comune ale domnilor pasionati de activitatile fizice, fie ca sunt in postura de jucator activi, fie in cea de amatori, iar pe viitor, iti va fi foarte usor sa le recunosti!

Iata 3 caracteristici pe care le vei observa la un barbat cu inclinatie spre domeniul sportiv

 

  •        Bun strateg

In orice fel de competitie, pentru a avea succes, trebuie sa urmezi o strategie bine pusa la punct. De aceea, majoritatea barbatilor au o inteligenta nativa, care ii ajuta sa isi planifice cu atentie urmatoarea miscare, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. S-a observat ca aceasta trasatura aduce deznodaminte fericite nu doar pe teren ori in sport, ci si in alte activitati. Printre acestea, se numara si jocurile din cazinouri, de care pasionatii de sport se bucura ori de cate ori au ocazia. Insa, acesti reprezentanti ai sexului tare nu pot fi intalniti foarte des in cazinourile clasice, stradale, si aleg, mai degraba, platformele online, precum NetBet Casino, pentru ca au sansa sa se destinda si sa se distreze fara sa piarda foarte mult timp! De asemenea, cei care nu activeaza ca jucatori profesionisti se avanta, de multe ori, in lumea pariurilor sportive, folosindu-se de cunostintele vaste pe care le au si de tacticile preferate pentru a inclina balanta castigului in favoarea lor!

Determinat

Este cunoscut faptul ca determinarea, ambitia si perseverenta sunt trei trasaturi fara de care nu ai putea sustine niciun interes fata de o activitate fizica constanta. Acestea sunt foarte importante, mai ales pe termen lung, pentru ca parcursul in orice domeniu sportiv nu este lipsit de esecuri si incercari mai dificile. Barbatii ambitiosi sunt cei care se pot ridica dupa o cazatura si pot continua, mai hotarati ca niciodata, trecand peste momentele mai putin placute cu capul sus si cu credinta ca muncind vor ajunge mai buni si mai puternici in sportul pe care l-au ales.

 

 

 

 

 

Preocupat de propria imagine

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care sportul le aduce in viata oricarei persoane este o conditie fizica de invidiat. Asadar, este normal ca un barbat care depune un efort sustinut si care duce o viata activa sa fie preocupat de felul in care arata si sa isi doreasca constant sa isi imbunatateasca imaginea. Desi multi privesc aceasta trasatura ca fiind, mai degraba, vanitate, adevarul este ca nu trebuie acordata o conotatie negativa acestei caracteristici, decat daca este dusa la extrem. In general, pentru cei cu adevarat pasionati, sa arate bine nu este principalul motiv pentru care desfasoara activitati sportive, ci pentru placerea adusa de combinatie dintre competivitate, munca si succes.

Tu ce trasaturi ale personalitatii ai observat la persoanele interesate de sport?

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *