Pro Volei Arad propune un campion naţional la Balcaniadă

Pro Volei Arad propune un campion naţional la Balcaniadă
0 comments, 12/08/2014, by , in Ultimele stiri, Volei

În perioada 13-17 august, Timişoara va găzdui Balcaniada de volei pe plajă. Începând de miercuri şi până vineri, pe suprafața de nisip care va fi amenajată în Parcul Rozelor din Timișoara, în vecinătatea terenurilor de tenis, se va disputa Balcaniada pentru sportivi sub 22 de ani. În aceeași locaţie, de vineri până duminică, se va disputa și Balcaniada de seniori, feminin și masculin. Țările care și-au anunțat participarea sunt: România, Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia și Turcia. Aproape 120 de sportivi și sportive vor fi prezenți în orașul de pe Bega.

După cum vă informam ieri în exclusivitate, Aradul va fi reprezentat la seniori de Marius Mascovits de la CSM, campion naţional, care face pereche cu constănţeanul Andrei Laza, dar şi de perechea vicecampioană naţională de la Fan, formată din Adrian Holhoş şi Moisă Abrudan. Oraşul nostru va avea un reprezentant şi la juniori, şi anume Adrian Matica (Pro Volei), care face pereche cu Robert Vîrlan (CSM Timişoara), campioni naţionali la această categorie de vârstă.

În altă ordine de idei, Bucureştiul a găzduit zilele trecute Campionatele Naționale de juniori, unde reprezentanții Pro Volei Arad pregătiți de Radu Sabău au cucerit aurul la juniori, prin Adrian Matica şi Robert Vîrlan și argintul la cadeți, prin perechea Cătălin Aciobăniței şi Alin Jugan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *