Prima victorie pentru Univ.Goldiş ICIM. Urmează El Clasico!

Prima victorie pentru Univ.Goldiş ICIM. Urmează El Clasico!
0 comments, 29/10/2016, by , in Baschet, Ultimele stiri

Univ. Goldiș ICIM a reușit să spargă gheata în actualul sezon al Ligii Naționale de Bashet Feminin. După cinci insuccese consecutive, arădencele s-au impus în disputa cu formația din Alexandria, scor 77-72.

Trimise să-și dispute confruntarea în cartierul Micalaca, la sala de sport a Universității Aurel Vlaicu din pricina unui târg de îmbrăcăminte desfășurat zilele acestea la Sala Polivalentă, Aradul a început ca din pușcă duelul cu adversarele, având un parțial de 8-1, iar mai apoi 26-17la finalul primelor 10 minute. Parcă în concordanță cu precedentele confruntări ale sezonului, “galben-albastrele” au cedat inițiativa în sfertul cu numărul trei, permitându-le oaspetelor să se apropie la doar un punct diferență în minutul 26 (scor 52-51). Mobilizate să nu mai repete deznodământul cu Galațiul sau Brașovul, jucătoarele pregătite de Stacey Nolan au gestionat mult mai bine finalul de meci, fapt care le-a adus și primul succes stagional. Fluierul final al arbitrului a culminat și cu bucuria arădencelor, manifestată printr-o horă la mijlocul terenului. Miercuri urmează o nouă deplasare şi nu una oricare. Se joacă iar El Clasico, în derby-ul de la Târgovişte.

Univ. Goldiș ICIM – Teleorman Alexandriaa 77-72

(26-17, 20-19, 15-19, 16-17).

ICIM: Stroman 21 de puncte și 9 recuperări, Pasic și McGuire cu câte 17 puncte fiecare, Hadzovic 15 puncte, Nagy 5 puncte, Karakasevic 2 puncte, Mercea, Moraru și Szocs. Nu au evoluat Gădărici, Demeter și Zidaru.

Sursă: baschetarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *