Previzibil: Marius Stan a renunţat la proiectul UTA

Previzibil: Marius Stan a renunţat la proiectul UTA
0 comments, 15/06/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

„Telenovela Marius Stan” a luat sfârşit aseară, când fostul primar al Galaţiului a renunţat surprinzător la proiectul UTA, după ce acum câteva zile avea planuri mari şi era dat ca sigur drept noul manager!

Stan nu a reuşit să fie, probabil, convingător în faţa lui Falcă şi a conducerii UTA-ei, mai ales că intenţiile sale nu au fost dublate de bani, cel care a dus Oţelul în Liga Campionilor sosind la Arad fără să poată da asigurări de unde va veni susţinerea financiară.

Iar cum vara e lungă şi scandalul stadioanelor neterminate trebuie acoperit cumva, au apărut noi zvonuri legate de sponsor. În joc se (re)aruncă, acum, numele lui Marius Ţucudean, cel care ar fi interesat să preia UTA, după ce în trecut a mai fost implicat în proiectul Bătrânei Doamne, ca şi partener.

Până una alta, singura certitudine e că UTA se reuneşte luni, 18 iunie, fără sponsori şi fără să aibă măcar un teren de antrenament decent, în Arad. Să vedem dacă şi fără Ionuţ Popa, pentru că din informaţiile noastre, are oferte tentante de la o nou promovată în Liga a II-a.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *