Prelungirile au aparţinut ICIM-ului!

Prelungirile au aparţinut ICIM-ului!

BC ICIMUniv.”Vasile Goldiş” a depăşit Nova Vita Târgu Mureş, după o repriză de prelungiri, scor final 60-55 (12-9, 8-12, 10-15, 16-10, 14-9). Meciul a fost unul defensiv, dovadă scorul la finalul celor patru sferturi, 46-46, dar şi al ratărilor, ambele tabere având probleme la acest capitol. Primele două sferturi au fost echilibrate, pauza mare găsindu-le pe oaspete cu un ecart minim, după ce ambele formaţii s-au aflat în avantaj. Cel de-al treilea sfert a aparţinut grupării târg-mureşene, care nu a ratat la fel de mult ca şi gazdele, diferenţa crescând în debutul celui de al patrulea sfert în favoarea elevelor lui Mladen Jojic. Care au reuşit să se distanţeze la 13 puncte, 45-32 (min. 35) şi şansele ICIM-ului de a se impune păreau să scadă  tot mai mult. Pe final gruparea arădeană a turat motoarele la maxim, încurajată de cei peste 1.000 de spectatori prezenţi în sală a reuşit ceea ce nimeni nu mai credea, adică egalarea în ultimele secunde, graţie triplei marcate de inspirata Laura Drăgoescu şi coşului înscris de Porchia Green.

 

În prelungiri, luciditatea şi-a spus cuvântul

Prelungirile au stat şi ele sub semnul echilibrului, dar plusul de luciditate şi concentrare al campioanelor en-titre le-a adus o victorie frumoasă. Bucuria de la final, din teren şi tribune, făcând uitate nereuşitele unui meci, care deşi a suferit din multe puncte de vedere, a plăcut pentru exemplul de dăruire oferit de arădence.

BC ICIM: Green 6 puncte (1×3), Toma 11, Brosovszky 10 (2×3), Graham 3, Milovanovic 7. Au mai jucat: Drăgoescu 13 (3×3), Campbell 8, Nagy 2, Grădinaru, Kovacevic.

Nova Vita: Hicks 7 (1×3), Gobeljic 17 (3×3), Graham 12 (1×3), Vulic 7, C. Cutaş 5 (1×3). Au mai jucat: Scanlon 5 (1×3), A. Cutaş 2, Pop.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *