Popa răsuceşte cuţitul în rana lui Poli: „Rezultatul ne satisface”

Popa răsuceşte cuţitul în rana lui Poli: „Rezultatul ne satisface”
0 comments, 25/04/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Ionuţ Popa, antrenorul UTA-ei, a venit la conferinţa de presă, pentru a a vorbi la cald despre derby-ul cu ASU Poli, întrerupt în minutul 62, la scorul de 0-0. Tehnicianul arădean s-a declarat mulţumit de rezultat şi a vorbit chiar despre o teorie a conspiraţiei.

„Rezultatul ne satisface, pentru că la început ne mulţumeam şi cu un egal, la câţi jucători ne-au lipsit. Nu am înţeles gestul celor de la Poli, dacă ar fi vrut să facă ceva pentru suporteri, o făceau în prima repriză. Cei din galeria UTA-ei, cu care personal nu am nimic, au dreptate de data asta, fotbalul e cu şi pentru suporteri. Dar să fie respectate anumite reguli. Am vorbit cu cineva, nu vreau să dau nume, un jucător de la Poli şi mi-a spus că a venit dispoziţie de la (n.r. arată spre umăr) rector sau ceva… Dacă ăştia conduc fotbalul…”, a spus Popa, la final.

Ionuţ Popa a vorbit şi despre importanţa celor trei puncte, luate chiar şi condiţii speciale. „Mă bucur că am câştigat, mai avem de recuperat vreo 7 puncte ca să scăpăm de retrogradare. Îmi pare rău că UTA nu joacă la Arad, acolo e locul ei. Ăsta e cel mai mare regret al meu, pentru că UTA e a arădenilor”, a mai spus antrenorul UTA-ei.

Ce riscă ASU Poli, după retragerea de pe teren?

„E o decizie grea, dar o decizie care arată cât de mult ne respectăm suporterii şi cât de mult înseamnă pentru noi suporterii”, a declarat Marius Cociu, managerul sportiv al timişorenilor.

Părăsirea terenului i-ar putea costa pe timişoreni destul de scump. Există precedentul Pandurii Târgu Jiu, care, în decembrie 2016, a refuzat să iasă pe teren în repriza a doua a meciului din deplasare cu ASA Târgu Mureş, în semn de protest faţă de starea gazonului.

Ulterior, gorjenii au pierdut meciul la „masa verde” (0-3), au fost sancţionaţi cu alte 3 puncte şi au primit o amendă de peste 100.000 de lei.

ASU Poli Timişoara este pe locul 7 în Liga a II-a, cu 47 de puncte, departe de zona retrogradării.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *