Popa le dă şanse tinerilor utişti, în ultimul meci

Popa le dă şanse tinerilor utişti, în ultimul meci
0 comments, 31/05/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Ultima reprezentație a roș-albilor din stagiunea 2017-2018 se desfășoară pe stadionul ce poartă numele marelui Nicolae Dobrin. UTA e adversara celor de la FC Argeș, într-un un duel reprezentativ cândva pentru prima scenă a fotbalului românesc.

Acest ultim joc al campionatului ligii secunde e privit, din nou, de Ionuț Popa ca un test vital pentru tinerii fotbaliști din echipă.

”Vreau să dau posibilitatea juniorilor să-și etaleze posibilitățile și știința fotbalistică. Au fost folosiți mult în campionat, am și făcut două jocuri de verificare, cu Lipova și la Dudeștii Vechi, le-am dat posibilitatea să îmi arate ce știu. Mi-au arătat doar trei, dintre care doi au fost Costin și Copaci, în acest sezon componenți ai Reșiței. Îi aștept pe ceilalți și la acest joc. Ei sunt cei care trebuie să demonstreze la un moment dat că pot sau nu pot. Am înțeles că jucătorii vechi, care acum nu mai sunt în echipă, au făcut presiuni asupra lor și n-au putut să joace. De când am venit eu, nu i-a stresat nimeni, vreau să îi văd la Pitești. Am auzit lucruri bune despre ei înainte de a veni, dar nu le-am văzut și mă deranjează când se vorbește una și nu se demonstrează. Cu mine sau fără mine, să demonstreze că se poate face ceva”, a subliniat ”Mister”.

Ionuţ Popa se bazează în Trivale pe 15 juniori şi doar trei seniori, portarul Barna, plus fundaşii Manea şi Markovic.

FC Argeș – UTA se joacă vineri, 1 iunie, și se vede în direct pe Digi Sport 1, începând cu ora 18:00.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *