Ponturi pariuri Premier in etapa 15 (4-5 Decembrie)

Ponturi pariuri Premier in etapa 15 (4-5 Decembrie)
0 comments, 04/12/2018, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

La mijlocul acestei saptamani avem etapa intermediara din Premier League, mai exact etapa cu numarul 15. Actiunea se anunta din nou la cel mai inalt nivel, mai ales ca vom avea parte si de derby-ul dintre Manchester United si Arsenal, printre alte.e

 

In cele ca urmeaza va prezentam ponturi pariuri Premier League pentru toata aceasta runda, cu cel putin o recomandare pentru fiecare partida in parte. Speram ca bilantul sa fie unul pozitiv intr-un final, cu cat mai multe pariuri verzi. Bineinteles, le puteti juca atat single, cat si combinate pe acelasi bilet daca doriti o cota finala ceva mai atractiva.

 

Etapa incepe marti seara, cand vom avea patru partide programate, urmand sa se incheie miercuri, cand sunt programate restul de sase. Asa cum spuneam si mai sus, atractia principala va fi pe Old Trafford, acolo unde Man United va primi vizita lui Arsenal. Vom fi cu ochii si pe Liverpool, care merge pe terenul lui Burnley, insa nici Manchester City nu va avea meci usor cu Watford in deplasare.

 

Clasamentul este destul de strans inaintea acestei runde, fie ca vorbim de top four, fie ca vorbim de zona rosie. Manchester City conduce in clasament cu 38 de puncte, urmata de Liverpool cu 36, ambele fiind neinvinse. Podiumul este completat de Chelsea cu 31 de puncte, doar unul peste Arsenal si Tottenham, urmatoarele doua clasate. Zona retrogradarii promite lupte crancene si in acest sezon, iar la ora actuala Fulham este lanterna rosie cu opt puncte, unul in minus fata de Burnley si Southampton. Prima echipa deasupra liniei de retrogradare este Huddersfield, cu un singur punct avans fata de prima pozitie fierbinte.

 

PONTURI PARIURI PREMIER LEAGUE – ETAPA 15:

 

Bournemouth – Huddersfield: gazdele minim 5 cornere @ 1.36

Bournemouth – Huddersfield: 1 & peste 1,5 goluri @ 2.10

Brighton – Crystal Palace: peste 1,5 goluri @ 1.48

West Ham – Cardiff: 1X & peste 1,5 goluri @ 1.47

Watford – Manchester City: victorie Manchester City @ 1.33

Watford – Manchester City: peste 2,5 goluri @ 1.50

Burnley – Liverpool: 2 & sub 4,5 goluri @ 1.60

Everton – Newcastle: victorie Everton @ 1.60

Fulham – Leicester: peste 2,5 goluri @ 1.80

Wolves – Chelsea: X2 & sub 4,5 goluri @ 1.36

Manchester United – Arsenal: peste 9,5 suturi pe poarta @ 1.80

Manchester United – Arsenal: X2 & peste 1,5 goluri @ 2.00

Tottenham – Southampton: victorie Tottenham @ 1.38

 

Asadar, sunt in total 13 ponturi pariuri din Premier League pentru aceasta etapa intermediara, de la mijlocul acestei saptamani. Dupa cum se poate observa, unele meciuri au doua pronosticuri, insa va recomandam sa treceti recomandarile prin propriile filtre de analiza si sa adaugati pe biletul zilei doar ceea ce va inspira incredere cu adevarat.

 

Recomandarea principala este sa pariati responsabil, iar sfatul specialistilor este sa nu alocati mai mult de 10% din veniturile lunare catre jocuri de noroc sau pariuri sportive. Mult succes si inspiratie in alegeri!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *