Polivalenta, motiv de scandal între ICIM şi DJST Arad

Polivalenta, motiv de scandal între ICIM şi DJST Arad

Articolul de pe site-ul oficial al Univ.Goldiş ICIM, în care reprezentanţii clubului se plâng de faptul că “nu a existat lună în care echipa să nu fie în imposibilitatea de a practica şedinţele de pregătire în propria sală”, nu a stârnit reacţii deosebite din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad, cea în subordinea căreia se află Polivalenta. Cu menţiunea că nu e sala proprie a ICIM-ului, aşa cum se menţionează greşit în respectivul citat, am dorit să aflăm şi poziţia instituţiei conduse de Alexandru Meszar, director al DJST Arad: “Nu ştiu despre nici un articol sau ceva de genul, nu mă interesează ce scrie pe facebook sau pe diferite siteuri. Nu ne-a acuzat nimeni, pentru că nu am primit nici o sesizare de la vreun club, în care să îşi exprime vreo nemulţumire. Dacă au probleme să ni se adreseze oficial, să vină să discutăm, eu nu port dialog prin intermediul presei. În rest, nu comentez”, ne-a declarat Meszar.

Pentru corecta informare a publicului, sala ce e în subordinea DJST Arad se susţine financiar, în principal din organizarea unor evenimente ce nu au legătură cu sportul, cum ar fi târguri, sau diferite manifestări culturale sau muzicale, de unde şi denumirea de Polivalentă. Asta în condiţiile în care, din informaţiile noastre, echipele ce îşi desfăşoară activitatea în sală sunt obişnuite să fie scutite de la plată. Coincidenţă sau nu, oficialii ICIM-ului sunt nemulţumiţi de situaţia de la Polivalentă exact într-un moment prost al sezonului, echipa clasându-se abia pe locul 7, din 10 echipe participante în Liga Naţională. Poziţia ICIM-ului e cel puţin ciudată, atâta timp cât nimeni din conducerea clubului nu îşi asumă vreo declaraţie care să întărească cele menţionate în articol.

Cert e că Univ.Goldiş ICIM se alătură, în mod surprinzător, pe lista nemulţumiţilor vizavi de bazele sportive din Arad. Tot surprinzător, site-ul oficial al clubului face referire şi de “lansări de candidaturi ale partidelor politice”, fără însă a se menţiona despre ce partid e vorba. Vă spunem noi: cel mai recent eveniment de acest fel organizat în Polivalentă a fost lansarea candidaţilor PNL, cu primarul Falcă în “prim-plan”, cel care nu a găsit nici o soluţie viabilă pentru a salva din anonimat echipa de baschet, cu care nu demult se poza campion.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *