Podiumuri arădene la prima etapă de endurocross

Podiumuri arădene la prima etapă de endurocross

Prima etapă a Campionatului Naţional Individual al României la Endurocross s-a desfăşurat în judeţul nostru, la Secaş – Brazii, în organizarea Lion Racing Team Arad şi a Federaţiei Române de Motociclism.

Andrei Botoaca a reuşit să se impună la Clasa A, aducând punctajul maxim în dreptul său şi al clubului CSU Ştiinţa Bucureşti. Clasa B a fost câştigată „la mustaţă” de Viorel Radu (Ride Competition Timişoara), care a trecut linia de sosire cu doar o secundă mai repede decât Eduard Hegyi (Master Bike Cluj). Locul al treilea al clasei a fost ocupat de George Leric, de la Hard Enduro Arad. Un alt component al clubului arădean, Cătălin Hutopila, a câştigat prima etapă a clasei C, în faţa sportivilor Daniel Petrean (Lion Racing Team Arad) şi Şerban Penu (CSM Bucureşti).
La categoria motoarelor cu 4 roţi, Răzvan Mocuţa (Lion) s-a dovedit a fi cel mai rapid pilot de la această etapă, acesta câştigând atât clasa Quad Pro cât şi competiţia generală a tuturor claselor. Pe locul al doilea la Quad Pro s-a clasat colegul său de echipă Sebastian Bodea, în timp ce pe locul al treilea a terminat Csaba Lorincz (Ditriders Ditrău). La ATV Pro s-a impus Radu Lungu, devansându-i pe Cătălin Mocuţa şi Adrian Sima, toţi trei de la Lion Racing Team Arad.
Denis Iacob şi-a trecut în cont victoria clasei Quad Hobby, câştigând în faţa lui Marius Sitov (Sibiu Racing Team) şi a fratelui său Marco Iacob (Lion), în timp ce la clasa ATV Hobby s-a impus Levente Horvath. Podiumul acestei din urmă categorii a fost completat de Ioan Gageu (Lion) şi Viorel Deneş (Master Bike Cluj). Următoarea etapă este programată în 1-2 aprilie, la Sebiş.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *