Pistolarii juniori ai CSM-ului au ţintit medalii naţionale

Pistolarii juniori ai CSM-ului au ţintit medalii naţionale

Pistolarii de la CSM Arad au început cu dreptul Campionatele Naţionale de la Bucureşti. Primii care au intrat în focuri au fost juniorii şi juniorii II. La proba de aer comprimat, Casian Codrean (antrenor Ion Vasilescu) a cucerit aurul, la fel ca şi echipa clubului arădean (Casian Codrean, Alexandru Pîrvulescu, Luca Joldea), ambele rezultate consemnate la categoria juniori. La junioare, Daria Haristiade (antrenor Mircea Budurişan) a devenit campioană naţională, performanţă repetată şi la nivel de echipe, alături de M.Ionuţaş şi Andrada Gheocel (antrenor Gheorghe Pop).
La probele de glonţ, Casian Codrean a urcat încă o dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului – la pistol liber, Alexandru Pîrvulescu a cucerit argintul, iar echipa masculină a CSM Arad a devenit campioană naţională. La pistol sport, echipe feminin, CSM Arad (Haristiade, Ionutaş, Gheocel) a obţinut primul loc.
De vineri se întrec în poligonul din Capitală juniorii III, prilej pentru pistolarii CSM-ului de a mai obţine şi alte medalii.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *