Pistolarii CSM-ului au cucerit o nouă salbă de medalii

Pistolarii CSM-ului au cucerit o nouă salbă de medalii

Finalele Campionatului Naţional de glonţ au demarat cu întrecerile rezervate juniorilor mici. Pistolarii arădeni s-au remarcat la Bucureşti, pe parcursul zilelor trecute, secţia de tir a CS Municipal Arad făcând practic legea în capitală, acolo unde juniorii II s-au întors acasă cu nu mai puţin de 21 de medalii!

Campioni naţionali au devenit Daria Haristiade şi Luca Joldea, la dublu mixt, în proba de pistol aer comprimat, Joldea a mai mai cucerit aurul în alte două probe, trecându-şi în cont şi un bronz, Haristiade – proaspăt calificată la Jocurile Olimpice ale Tineretului – a mai obţinut şi ea încă două medalii de aur, iar Alesia Vlai, Andrada Gheocel şi Camelia Madosa au urcat şi ele, câte o dată, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. De remarcat titlul pe echipe, cucerit în proba de pistol aer comprimat, de Haristiade, Vlai şi Gheocel. Cu argint naţional s-au ales Luca Joldea, Daria Haristiade, Iulia Bagi, Camelia Madosa şi Andrada Gheocel, ultimele trei pistolare urcând de câte două ori pe podium, în exact această formulă de echipă. În fine, Iulia Bagi – în două rânduri – şi Luca Joldea, au obţinut bronzul în diferite probe individuale, pentru un total impresionant de medalii al clubului arădean.

Zece medalii au fost obţinute şi la categoria de vârstă a juniorilor III, acolo unde performerul delegaţiei a fost Luca Joldea, de patru ori campion naţional în diferite probe indivduale, secondat de Iulia Bagi, de două ori medaliată cu aur şi Alesia Vlai, care a urcat o dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Cu argint s-au ales Joldea şi Bagi, la dublu mixt, în proba de aer comprimat, iar Vlai şi-a mai trecut în cont şi un bronz.

Făcând un total, numărăm 31 de medalii doar la juniori mici, la care se vor mai adăuga cu siguranţă multe altele, în finalele juniorilor, tineretului şi seniorilor, programate la sfârşitul lunii iulie. Mai trebuie adăugat că sportivii sunt pregătiţi cu multă măiestrie de antrenorii Mircea Budurişan, Monica Toth şi Gheorghe Pop.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *