Pîncota vrea să scape de ultimul loc, după meciul cu Mioveniul

Pîncota vrea să scape de ultimul loc, după meciul cu Mioveniul
0 comments, 26/03/2015, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Şoimii Pîncota încheie sezonul regulat al seriei de vest din Liga a II-a pe teren propriu, în compania Mioveniului, meci în care se înfruntă actuala și fosta echipă a lui Ionuț Popa. Aflată pe ultimul loc în clasament, divizionara secundă arădeană are doar varianta victoriei, asta în cazul în care vrea să predea „lanterna roşie” înainte de play-out celor de la FC Bihor, care au deplasare grea la Caransebeş.

Aştept meciul cu interes, avem mare nevoie de un rezultat pozitiv ţinând cont de faptul că ne aflăm pe un loc retrogradabil. Meciul va fi nu greu, ci foarte greu. Noi şi cei de la Mioveni avem obiective total opuse. Vreau să salvez echipa de la retrogradare, iar anul viitor să o iau de la zero la Pâncota. Merg până la capăt, pentru acest sezon nu-mi doresc decât să rămânem în liga secundă. Este greu, dar nu imposibil”, a declarat Ionuț Popa pentru ziarul Argeșul.

CS Mioveni, echipă pregătită de Claudiu Niculescu, ocupă locul cinci în clasament, asigurându-şi un loc de play-off. Ionuţ Popa are mari bătăi de cap din cauza accidentărilor, după Alin Mihai accidentându-se grav şi celălalt atacant de bază, Albert Voinea, care va rata startul play-out-ului. Meciul dintre Şoimii Pîncota și CS Mioveni se va disputa sâmbătă, de la ora 11.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *