Ovidiu Şerban e mulţumit de 2016: “Ne-am îndeplinit targeturile”

Ovidiu Şerban e mulţumit de 2016: “Ne-am îndeplinit targeturile”

Desemnat managerul anului în sportul arădean, alături de “Puşa” Mihalache, director al CSM Arad, Ovidiu Şerban se declară satisfăcut de rezultatele sportivilor săi din 2016.

Gimnastul Gabriel Bocşer şi atleta Mădălina Florea au fost şi în acest an performerii clubului universitar, cei doi clasându-se pe locurile 6, respectiv 7, în cadrul evenimentului organizat de Primărie. “Dacă nu era an olimpic, tot clubul condus de mine, CS Universitatea, era cel mai bun al anului. Sunt foarte mulţumit de rezultate, mi-am îndeplinit targeturile şi tot ce mi-am propus, singurul lucru ce mă deranjează e că nu reuşesc să colaborez cu mi-aş dori cu autorităţile locale. Aş vrea să se observe că suntem singurul club care performează cu adevărat în Arad şi că sportivii mei sunt singurii care au încasat premii consistente, 100% legal”, ne-a declarat Ovidiu Şerban.

Planuri importante pentru 2017

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Arad are, în 2017, planuri ceva mai importante cu secţiile de judo şi rugby: “Secţiile de gimnastică aerobică, atletism şi rugby merg bine, cu toate că la ultima nu avem cine ştie ce rezultate. La Naţionalele de aerobic am avut la start 38 de copii, iar rezultatele au fost pe măsură. La atletism avem la ora actuală cinci sportivi, dintre care trei cu performanţe şi perspective mari. 2017 vreau să fie un an al construcţiei şi mă gândesc să dezvolt secţia de judo. De asemenea, la rugby vreau să măresc puţin indemnizaţiile, pentru a avea rezultate uşor mai bune.”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *