O nouă victorie italiană pentru Pîncota, 1-0 cu Giarmata

O nouă victorie italiană pentru Pîncota, 1-0 cu Giarmata
0 comments, 16/08/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Şoimii Pîncota a încheiat săptămâna cu o nouă victorie la limită, scor 1-0, pe terenul divizionarei C timişene din Giarmata. Unicul gol al meciului amical a fost reuşit de Dubeştean, în minutul 52, dar trupa din „Podgorie” a mai irosit şi alte situaţii mari de gol, printre care două bare. Pîncota nu a contat pe Burian, Bulzan, Lung şi Rusu, toţi patru cu probleme medicale, în vreme ce Cuedan îşi continuă perioada de recuperare. Pîncota a aliniat formula: Irimia (60 Paşcalău) – Pantea (85 Maghici), Suciu (72 Ugoceanu), Cruşoveanu, Siminic – Maghici (60 Viţu), Polgar (60 Issa), Dubeştean (62 Lengyel), Huţanu (75 Mitu) – Băd (45 Alin Mihai), Staicu (71 Sălăjan).

Trei amicale fără gol primit

Sunt mulţumit de joc, chiar dacă mai avem câteva aspecte de pus la punct, la care trebuie să mai lucrăm. Aducem bine mingea în faţa porţii, dar acolo ratăm mult, apoi trebuie să eliminăm începuturile slabe de jocuri, în special primele 8-12 minute. Dar e important că în ultimele trei meciuri nu am primit gol. Vreau să putem forma două echipe competitive, pe care să putem conta oricând într-un moment sau altul al sezonului”, ne-a declarat antrenorul Pîncotei.

În altă ordine de idei, Dan Cuedan regretă situaţia prin care trece Gloria Arad: „Am fost şi eu la meciul de ieri, cu Lipova, mi-aş dori din tot sufletul ca să poată continua campionatul, sper să găsească resurse. Au o echipă frumoasă, peste nivelul Ligii a 4-a”, mai spune Cuedan, care îşi doreşte pentru echipa sa încă un meci amical, care să aibă loc miercuri.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *