O americancă şi-a reziliat contractul cu FCC ICIM

O americancă şi-a reziliat contractul cu FCC ICIM
0 comments, 13/12/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Randamentul slab i-a fost fatal americancei Lexus Harrison, care şi-a reziliat astăzi contractul, pe cale amiabilă, cu FCC ICIM Arad. În zilele următoare sunt posibile şi alte despărţiri la gruparea galben-albastră, al cărui viitor nu se anunţă prea bun. Asta în ciuda faptului că actuala legislaţie permite, din octombrie şi plata salariilor din bani publici, Primăria oferind deja o mână de ajutor UTA-ei. Se pare, însă, că situaţia ICIM-ului e ceva mai complicată, sau echipa de baschet a Aradului nu are parte de acelaşi tratament din partea autorităţilor locale.

Cert e că sezonul merge mai departe în paşi repezi, iar miercuri, 19 decembrie – deplasare la „U” Cluj – cade cortina peste prima fază a Ligii Naţionale de baschet feminin. Apoi, încă de sâmbătă, 22 decembrie, începe faza secundă, cu şapte echipe la start, cele şase din prima grupă valorică şi câştigătoarea grupei B, Phoenix Constanţa.

Echipa pregătită de Miljan Medvedj nu mai poate urca pe podium, urmând să se claseze cel mai probabil pe locul 4 la finele primei părţi a campionatului.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *