Noua echipă a Ineului vrea „răbdare şi încredere”

Noua echipă a Ineului vrea „răbdare şi încredere”
0 comments, 28/08/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

CS Ineu a suferit modificări radicale în vară, echipa fiind preluată de tandemul Cristian Sculici – Rolland Szabo, adepţi ai promovării jucătorilor tineri. De altfel, zărăndanii pun la cale înfiinţarea unei academii pentru copii şi juniori, din care clubul să îşi extragă pe viitor jucători talentaţi. Transformarea Ineului a adus, aşa cum era de anticipat, o reconstrucţie totală, noua echipă având nevoie de timp şi susţinere necondiţionată pentru a-şi lua avânt. Sculici are încredere în noul proiect, iar un debut cu dreptul în campionat ar fi un imbold moral important.

Obiectiv: evitarea retrogradării

Echipa a suferit o reconstrucţie din temelii, iar obiectivul este evitarea retrogradării. Dar cu siguranţă fiecare dintre noi ne dorim mai mult, cert este că avem nevoie de linişte, răbdare şi încredere din partea conducerii clubului şi suporterilor, iar noi va trebui să nu îi dezamăgim”, ne-a declarat Cristian Sculici, antrenor la CS Ineu. Meciul cu Lugojul pare accesibil având în vedere că şi oaspeţii formează o echipă în formare, iar seria a IV-a a eşalonului trei este în viziunea lui Sculici una echilibrată:

Lugoj – adversar accesibil la debut

Cu Vulturii am jucat şi un meci amical în perioada de pregătire, şi ei sunt în reconstrucţie, echipă în formare. Respectăm fiecare adversar, dar ne dorim trei puncte, ar fi foarte important să debutăm cu dreptul. Cât despre seria a IV-a, am mai jucat aici pe când antrenam Vladimirescu, cunosc majoritatea echipelor, pot să spun că nu mai există echipe foarte bune sau foarte slabe, există un echilibru”, mai spune Sculici.

Se joacă sâmbătă, de la ora 18

Singura problemă de lot este accidentarea mai veche a portarului Bak, în vreme ce oficialii clubului fac eforturi pentru legitimarea fundaşului central Simtulescu, adus de la Buşteni. Meciul CS Ineu – Vulturii Lugoj este programat sâmbătă cu începere de la ora 18 şi contează pentru prima etapă a seriei a IV-a a eşalonului trei.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *