Norbert Varga pleacă de la UTA

Norbert Varga pleacă de la UTA
0 comments, 28/06/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Înca un veteran al “Bătrânei Doamne” anunţă plecarea de la echipă. Este vorba despre jucătorul de 32 de ani Norbert Varga. Acesta consideră că a venit vremea să se despartă de gruparea din Calea “Aurel Vlaicu”, depunând un memoriu în acest sens, pentru recuperarea restanţelor financiare. Antrenorul încă al UTA-ei Adrian Falub l-a lăsat în afara lotului în ultimele etape

„E adevărat că eu am fost primul care şi-a cerut banii la Federaţie, dar apoi au urmat şi alţii sau vor urma, tot acolo cred că se va ajunge. Personal, cred că îmi voi retrage acel memoriu, dacă cei din conducere îşi respectă înţelegerea la care am ajuns în discuţia purtată deja”, a declarat Norbert  Varga.

Întrebat dacă cineva ar putea să-l facă să se răzgândească, eventual plecarea lui Falub, jucătorul care a jucat în Cupa UEFA cu Wisla Cracovia a declarat

„În niciun caz nu mai răman la UTA. Am nevoie de o schimbare, dar mai sunt şi alte motive. Nu vreau să intru în detalii. Pe de altă parte, cred că e vremea celor tineri, ar fi bine să se meargă pe mâna lor dacă nu există condiţii de promovare. Sau cel puţin, acestea sunt semnalele până acum”, a mai spus arădeanul.

Menţionăm că Norbert Varga a fost deja contactat de alte grupări iar mai mult ca sigur se va transfera în strănătate (n.r Ungaria) în sezonul 2012-2013.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *