Nici o şansă pentru Mailat la Şofronea

Nici o şansă pentru Mailat la Şofronea
0 comments, 29/03/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Etapa cu numărul 22 din Liga a 4-a Arad a cuprins şi întâlnirea dintre Aquq Vest Şofronea şi Voinţa Mailat. Meciul în sine nu s-a ridicat la nivel de spectacol, dor certzurile de la sfârşitul partidei au anumat întâlnirea. Primul gol a venit din penalty în minutul 41, când Roli Balaj a fost faultat în careu, iar Liga a punctat. Cea de-a doua reuşită a purtat semnătura lui Olariu la doar 6 minute distanţă, după ce acesta a fost servit de acelaşi Roli Balaj. Mailatul a punctat prin Mailat în minutul 50, dar cu toate acestea oaspeţii nu au mai avut putereade a egala.

 “Pentru mine, partida a fost o dezamăgire, mă aşteptam la mult mai mult de la acest meci, chiar mi-a fost frică de Mailat. Am schimbat tactica în timpul meciului, am trecut pe atac, pentru că am văzut că ei nu ne atacă şi au venit la zero la zero. Elocvent e şi faptul că în prima repriză ei nici măcar nu au şutat spre poartă. Au avut un joc foarte slab, după ce au înscris, nu au mai avut nicio ocazie de poartă”, ne-a declarat antrenorul  Roli Balaj.

Aqua Vest: Brutyo – Roman, Laza, Gherasă, Ursoi (min. 87 – Sînt), Don, Mariş, Liga, Olariu, R. Don, Balaj

Mailat: Vasii – Bălă, Mut, Paşcu, Burcă (min. 66 – Toda), Drecin, Vidac, Asmarandei, Stănaia (min. 66 – Rosus), Răduţ, Mailat

Arbitri: L. Fodoruţ – P. Ardelean, F. Vesa

Observatori: A. Apătean, I. Şandor

La finalul celor 90 de minute, oaspeţii s-au simţit nedreptăţiţi, finanţatorul Molnar cerându-le socoteală arbitrilor.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *