Nedav şi Luciano nu au trecut de grupe la turneul final

Nedav şi Luciano nu au trecut de grupe la turneul final

Cele mai bune echipe de minifotbal din toată țara s-au întrecut la Bacău, în cadrul turneului final naţional. Printre ele şi reprezentantele Aradului: FC Nedav, campioana zonei de nord-vest şi Luciano, calificată de pe locul 5 la „zona” de la Oradea.

Primele două clasate în Liga Desavoia nu au reuşit să treacă de faza grupelor, plătind tribut startului slab, cu câte două eşecuri în prima zi a competiţiei.

Luciano a înregistrat următoarele rezultate: 0-3 cu Dia Guard Divino Zalău; 0-2 cu Ary&Roby Buftea; 7-4 cu MAV Sports Timişoara și 2-1 cu Coriolan Bacău.

Nedav a obţinut următoarele rezultate: 0-2 cu Dulcissimo Galați; 2-3 cu Golden Boys Bacău, 3-0 (f.j.) cu Phoenix Craiova şi 2-2 (4-5, după 7 m) cu Juventus Sibiu.

Luciano a terminat pe locul locul 3 în Grupa C, iar Nedav a fost a patra în grupa B, ratând calificarea în faza eliminatorie.

Nedav a evoluat în componenţa: Huțan – Al.Pavel, Suciu, Huțanu, Botiș, Nistor, Suslak, Marinescu, Bozian, Arsene și Mărginean, iar Luciano s-a prezentat în formula: Mohammed, Mitrea – Iovu, E. Pantea, Simion, Kocsis, Negrea, R.Ardelean, S.Popa și Cornea.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *