Naţional Sebiş şi CS Ineu promit spectacol în derby-ul Ţării Zărandului

Naţional Sebiş şi CS Ineu promit spectacol în derby-ul Ţării Zărandului

Naţional Sebiş a ieşit aproape total din cărţile promovării, odată cu înfrângerea de la Turceni, a treia la rând în campionat. Situaţia tensionată de la club, cu micşorarea salariilor, şi-a pus amprenta la nivelul lotului, Roman şi Străuţ ajungând la o înţelegere cu conducerea clubului pentru rezilierea contractelor. Chiar şi în aceste condiţii, antrenorul Sebişului, Adrian Abrudean, vrea un nou început pentru echipa sa. Iar primul pas este derby-ul Ţării Zărandului, cu CS Ineu, programat sâmbătă, de la ora 17.

Ne aşteaptă un meci greu, dar ne dorim victoria, ar fi cazul să câştigăm. Trebuie să ne schimbăm atitudinea, pentru a ne recăpăta încrederea de care avem nevoie. Eu mi-am propus un obiectiv clar, pe care l-am comunicat şi jucătorilor, 18 puncte din cele 6 meciuri rămase de disputat”, spune Abrudean.

De cealaltă parte, trupa pregătită de Cristian Sculici parcurge un retur bun, cu multe rezultate pozitive. Zărăndanii au fost aproape să câştige şi etapa trecută, în faţa Pandurilor II, fiind egalaţi pe final dintr-un penalty, astfel că merg cu moral bun pe malul Crişului Alb. Deşi nu mai este atât de atractiv, în condiţiile în care Sebişul are şanse infime de a mai promova, iar Ineul a evadat din subsol, meciul se anunţă destul de spectaculos.

Liderul UTA BD ia fără efort toate punctele în etapa a 20-a, câştigând cu 3-0 meciul împotriva retrasei Minerul Mehedinţi. Arădenii vor sta cu ochii pe meciurile de la Târgu Jiu şi Sebiş, acolo unde vor evolua urmăritoarele lor, Becicherecu Mic, respectiv Naţional.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *