Naţional Sebiş a oficializat primele transferuri

Naţional Sebiş a oficializat primele transferuri

Cu o săptămână înainte de reunire, Național Sebiș a oficializat primele transferuri ale iernii. Doi dintre jucătorii ajunşi pe malul Crişului Alb provin din Liga a II-a, de la FC Caransebeș, iar celălalt de la una din principalele contracandidate la promovare din eșalonul trei, Becicherecul Mic. Aflat pe lista neagră a celor din Caransebeş, Andrei Dicu are 27 de ani şi poate juca fundaș central și mijlocaș la închidere. Tot din tabăra „gugulanilor” vine şi mijlocaşul de bandă stângă Alexandru Ologu, 25 de ani, considerat la un moment dat o mare speranţă a fotbalului craiovean. Fundaşul dreapta în vârstă de 28 de ani, Bogdan Miheț, este o mai veche cunoștință a fotbalului arădean, de pe vremea când evolua la UTA.

Abrudean: „Vor aduce un plus echipei”

Era nevoie atât numeric, dar mai ales valoric, să ne completăm lotul pe posturile unde eram descoperiţi. Am adus jucători cu experienţă, care sunt sigur că pot aduce un plus echipei şi nu pot decât să mă bucur că au semnat cu noi. Faptul că Miheţ provine chiar de la una dintre contracandidatele noastre la promovare este cu atât mai bine. După părerea mea, la Sebiş sunt condiţii mult mai bine, din toate punctele de vedere, decât la Becicherecul Mic”, ne-a declarat „Ştili” Abrudean. Conducerea liderului din „C4” anunţă şi alte transferuri, care cel mai probabil vor fi oficializate la sfârşitul acestei săptămâni.

Sunt anunţate şi alte achiziţii

Totul pentru ca antrenorul Adrian Abrudean să aibă la dispoziţie încă de la primul antrenament lotul pe care se va baza în primăvară. „Suntem în discuţii şi cu alţi jucători, sperăm să completăm lotul până la reunire. Dar totul trebuie făcut cu atenţie şi fără prea mare grabă, pentru că timp avem suficient în această săptămână pentru a lua deciziile cele mai bune”, mai spune Abrudean. Naţional Sebiş are programată reunirea pentru data de 19 ianuarie, iar zece zile mai târziu va pleca la Bekes, în Ungaria, pentru un stagiu centralizat.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *