“Moş Crăciun utist”

“Moş Crăciun utist”
0 comments, 24/12/2011, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

     Asociaţia Suporter Club UTA  a reuşit şi în acest an să aducă bucurie în viaţa unor copii care merită mai mult de la viată.

     Joi, 22.12.2011, membrii asociaţiei , jucatori ai echipei UTA, copii din cadrul centrului de copii si juniori al UTA-ei  împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Voluntariat Arad s-au deplasat la Caporal Alexa unde au impărăţit daruri unei familii cu 9 copii, cu  mari dificultăţi financiare,  fară nici un venit, care locuieşte în aceste zile sub un acoperiş deasupra capului doar datorită unui binefăcător. Darurile au constat în alimente de strictă necesitate, precum dulciuri, detergent, produse de igienă personală şi bineînţeles din produsele promoţionale cu sigla UTA-ei. Impresionaţi de acest caz o parte din cei prezenti au revenit şi vineri cu alte daruri constând în alimente si articole de îmbrăcăminte.

      “Mos Craciun Utist” a fost prezent în faţa Palatului Administrativ din Arad unde a împărţit tuturor celor prezenţi materiale cu însemnele UTA-ei dar si dulciuri celor mici.

     Acţiunea a continuat  vineri, 23.12.2011 la Centrul de criză din Arad unde au fost impărţite daruri altor 12 copii, cu nevoi personale.

     Suporter Club UTA multumeşte tuturor celor care s-au implicat în reuşita acestei acţiuni si urează tuturor iubitorilor UTA-ei: Sărbători fericite!!!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *