Miljan Medvedj a fost la un pas de a părăsi FCC ICIM

Miljan Medvedj a fost la un pas de a părăsi FCC ICIM
0 comments, 03/01/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Miljan Medvedj a intenţionat să îşi prezinte demisia după ce FCC ICIM a pierdut primele două meciuri de pe teren propriu în Grupa Roşie a Ligii Naţionale de baschet, cu CSM Târgovişte, 61-64 şi Olimpia Braşov, 72-82.

„După meciul cu Braşovul am vorbit mult, în prim-plan era demisia mea, dar conducerea nu a fost de acord cu asta, nu a fost acceptată. Timpul nu este pierdut, vom încerca să îmbunătăţim jocul cât putem de bine. Nu suntem mulţumiţi de 2-3 jucătoare, dar am tot avut încredere că vor reveni în joc. În următoarele zile vom analiza şi o să avem nişte schimbări la echipă, încercăm să o readucem pe drumul bun”, a declarat antrenorul echipei arădene, Miljan Medvedj, pentru totalbaschet.ro.

Vă reamintim că deja s-a renunţat la americanca Harrison, înlocuită cu bosniaca Deura, dar e de aşteptat ca începutul anului să aducă şi alte noutăţi la nivel de lot. Mai ales că se mai pot transferuri până la sfârşitul lunii februarie.

Cu 18 puncte şi un bilanţ de patru victori şi opt înfrângeri, arădencele s-au îndepărtat la două puncte de contracandidatele la locul 3 în acest sezon, Tâgovişte şi Braşov. FCC ICIM Arad stă în prima etapă din acest an, primul meci din 2019 urmând să îl aibă în deplasare, pe 12 ianuarie, în fieful Universităţii Cluj.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *