Micile gimnaste au urcat pe podium la “naţionale”

Micile gimnaste au urcat pe podium la “naţionale”

Braşovul a găzduit zilele trecute Campionatele Naţionale de gimnastică ritmică pe echipe, individual şi ansambluri pentru copii, categoria a IV-a (9-10 ani) şi individual şi ansamblu fără obiect categoria mica gimnastă (6-8 ani). La întrecere s-au înscris 120 de gimnaste de la 14 cluburi din ţară, printre care şi CSM Arad. Fetele pregătite de Daniela Chiriac s-au întors acasă cu patru medalii. La categoria mica gimnastă s-a obţinut locul doi la ansamblu fără obiect, în componenţa Alexandra Negrea, Karina Kovacs, Alenia Biringer, Anna Gribovan, Sara Pană şi Catrina Buniov.

Tot la mica gimnastă, Sara Pană a terminat a treia la individual, iar la categoria a IV-a (9-10 ani), Aliona Gribovan a încheiat pe doi la panglică, pe trei la coardă şi pe patru la individual. Ioana Stoica a ocupat locul opt la cerc şi 11 la individual, la categoria a IV-a fiind înscrise 64 de sportive. „Sunt mulţumită de rezultate, mai ales de cele mici, care şi-au făcut bine treaba. Ca întotdeauna, am plecat cu speranţe şi ne-am întors cu rezultate pozitive. De acum, ne concentrăm pe întrecerile junioarelor şi senioarelor, unde sperăm să facem o treabă bună ”, spune antrenoarea CSM-ului, Daniela Chiriac.

Gimnastele sunt acum într-o mică vacanţă, pentru ca în august să înceapă pregătirile pentru principalele competiţii ale anului, Campionatele Naţionale de junioare şi senioare şi Cupa României. La fel ca în ultimii ani, CSM Arad îşi pune mari speranţe în echipa şi ansamblul junioarelor, cotate printre favorite. În condiţiile în care Diana Neag şi Alexandra Morar s-au retras, noua echipă de senioare va fi formată în acest an din Ştefania Chiriac, Lorena Stog şi Flavia Micula.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *