Micii judoka au cucerit noi medalii naţionale pe tatami

Micii judoka au cucerit noi medalii naţionale pe tatami

Sala Sporturilor „Olimpia ” din Timişoara a găzduit zilele trecute Campionatul Național de judo rezervat celor mai mici judoka. Printre sportivii participanți nu puteau lipsi cei de la CSM Arad, care nu au făcut doar un simplu act de prezență. Clubul Sportiv Municipal Arad a fost bine reprezentat la nivelul de vârstă sub 11 ani, Cristiana Mercea (cat. -32 kg) obţinând medalia de argint și Timeea Hegyi (cat. -23 kg) pe cea de bronz, antrenor Dorin Drimbe. La nivelul de vârstă sub 10 ani au reușit să prindă ultima treaptă a podiumului Tudor Barta (cat. -24 kg), David Leucuţa (cat. -42 kg) antrenor Botaş Gabriela şi Maria Bociort (cat.-24kg), antrenor Dorin Drimbe. Foarte aproape de obţinerea unei medalii de bronz au fost: Denisa Turi, Cristina Ciocadău, Luca Grec şi Ştefan Roman
24 de medalii la jumătatea anului
La un bilanţ făcut la jumătatea anului, CSM Arad a obţinut până acum 24 de medalii la Campionate Naţionale şi Cupa României, dintre care şase de aur, cinci de argint şi 12 de bronz, plus alte 97 de medalii (23 de aur, 24 de argint şi 50 de bronz) la competiţii internaţionale neoficiale. Antrenorii secţiei de judo (Ionel Lazăr, Loghin Lazăr, Gabriela Botoş, Arpad Nagy, Dan Păcurariu şi Dorin Drimbe), au depăşit rezultatele obţinute în 2015 şi mai urmează în toamnă etapele finale ale Campionatelor Naţionale de ne-waza (luptă la sol), unde se preconizează că judoka CSM-ului vor urca din nou pe podiumul de premiere.
Vacanţă activă pe tatami
“Pe perioada de vacanţă, secţia de judo a CSM Arad vă oferă: Joaca de-a Judo, Judo Iniţiere, Sport Familial! Dumneavoastră alegeţi! Vă aşteptăm la sala de judo, situată în cartierul Vlaicu pe strada Predeal nr.3.”, este anunţul făcut de antrenorii arădeni.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *