UPDATE: Melinte a semnat cu UTA, joi e returul cu Szeged

UPDATE: Melinte a semnat cu UTA, joi e returul cu Szeged
0 comments, 30/01/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Joi, 31 ianuarie, e programată a doua confruntare a iernii dintre cele UTA și echipa de liga a treia maghiară Grosics Akademia Szeged. Meciul amical se joacă de la ora 13:00, pe stadionul ”Motorul”. Cele două formaţii s-au întâlnit marţi şi în Ungaria, la Gyula, iar scorul a fost alb, 0-0. Săptămâna fotbalistică a UTA-ei se încheie sâmbătă, cu un nou test programat în compania unei echipe din Ungaria: roș-albii vor fi față în față cu Fuzesgyarmat (Liga III), pe terenul grupării din țara vecină.

Altfel, la antrenamentul din această dimineaţă al UTA-ei s-a alăturat şi Cristian Melinte, care şi-a reziliat contractul cu ACS Poli. După Şeroni, Melinte e al doilea jucător chemat de Ionuţ Popa la UTA, antrenorul arădean lucrând cu cei doi şi la gruparea timişoreană.

Melinte are 30 de ani şi a mai jucat la UTA în anii trecuţi, chiar constant sub comanda lui Ionuţ Chirilă. Apoi a ajuns la echipa a doua a lui Dinamo, dar are aventuri şi în Italia, la Palermo şi Piacenza. Petrolul, Concordia Chiajna, CSMS Iaşi şi ACS Poli sunt cele mai recente borne ale fundaşului, aşteptat să semneze cu UTA în cursul zilei de astăzi.

UPDATE: Apărătorul Cristian Melinte va juca din nou în tricoul Bătrânei Doamne, anunţă site-ul oficial al clubului UTA! Fotbalistul născut pe 9 mai 1988 a ajuns la un acord cu conducerea clubului arădean și va face parte din efectivul roş-alb pentru un an şi jumătate.

Melinte e fundaș central și s-a remarcat la Auxerre Lugoj. De acolo, în 2006, a venit la UTA, pentru care a jucat în Ligile 1 și 2. În 2009 a ajuns în curtea echipei Dinamo București, apoi a avut o aventură italiană, la Palermo și Piacenza. În 2011 s-a întors în România, jucând la Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna, CSMS Iași și ACS Poli Timișoara. A fost component al loturilor reprezentative Under 19 și Under 21 ale României, mai notează site-ul clubului.

”Mă bucur că am fost dorit, sper să reușim să facem o echipă bună pentru la anul, să putem promova. E obiecivul clubului și al meu, cu acest gând am venit. Mi-aș dori foarte mult să joc cu UTA în Liga I, ținând cont că aici am debutat”, a punctat apărătorul. (foto: uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *