Meci frumos, dar handbalul are două reprize!

Meci frumos, dar handbalul are două reprize!

Demne de lăudat fetele de la ACS Crișul Ch. Criș, care, pe meci ce trece, încep să pună probleme celorlate echipe, chiar dacă au intrat în Divizia A fără experiență.

Și pentru faptul că fetele muncesc, și dau totul pe teren, merită apreciat efortul, într-un județ în care ”sifonarea” banilor este mai importantă decât performanța, a ajuns sportul județean la cel mai mare preț, unde ne înghesuim să ne înscriem cu echipe în ligile superioare ale competițiilor dar după prima etapă închidem ușa clubului, fără a mai răspunde de banii arădenilor cheltuiți în batjocură.

Chiar dacă nu au câștigat meciul cu echipa CSU Oradea, au dat totul pe teren și asta contează. Fetele de la Chișineul Criș au început partida cu o desprindere de 3-0 și au reușit în minutul 12 să aibă o diferență de 4 goluri. Evident nu se punea problema ca orădencele să nu reușească egalarea dar la pauză s-a intrat cu scorul de 18-20.

În repriza secundă au fost multe contacte dure care au dus la accidentări în ambele echipe, arădencele suferind cel mai mult datorită lotului mai puțin numeric dar și pe fondul efortului fizic. De remarcat prestația bună a portarului care a reușit să scoată niște goluri ca sigure. Partida s-a terminat cu scorul de 30-39, arădencele rămânând pe ultimul loc din serie.

În lotul bihorencelor a fost prezentă și jucătoarea Valeria Motogna, jucătoare de bază a naționalei României de handbal, cu 144 de prezențe, care la vârsta de 36 de ani a jucat ca la a doua tinerețe.

Marcatoarele Crișului au fost, Roxana Boldor, cu 12 goluri, care s-a și accidentat părăsind terenul, susținută de Morariu 6, Lucușa 5, A. Gorongyi 2, Vârtolomei 2, Inoan 2 și Weisenburger 1.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *