Meci de vacanţă cu final neaşteptat

Meci de vacanţă cu final neaşteptat
0 comments, 06/06/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Pentru jucătorii lui Cristi Sculici meciul cu Şcolar Reşiţa a fost în categoria celor fără importanţă, obiectivul de la începutul sezonului, evitarea retrogradării, fiind deja atins cu două etape înainte. Meciul a debutat fără ocazii, un joc de uzură şi de trecere a timpului la mijlocul terenului, aşa că la pauză era un scor de 0-0 fără strălucire. În repriza secundă ritmul meciului a fost cel de până la pauză, când toţi spectatorii adormiţi se uitau la ceasuri în speranţa trecerii timpului, eliminarea lui Leucuţa animă spiritele. Cristi Sculici constrâns de lotul prea mic avut la dispoziţie, dar poate şi atins de un spirit de aventură, face mutarea cheie, introducerea portarului Florin Rus pe post de atacant. Evident destul de bătăios la mijlocul terenului Rus obţine un cartonaş galben, meritat. Minutul 89 aduce penalty-ul pentru Vlady, executat de Florin Negru în ciuda protestelor tribunei, care îl dorea pe portarul-atacant Florin Rus ca executant, scor 1-0. După un minut vine o fază care nu anunţa nimic şi oaspeţii obţin egalarea printr-un şut de la 20 m lateral stânga, Casian Doană cu ajutorul portarului Mitrea aduce scorul la 1-1. Nu trece nici măcar un minut de la egalare şi în minutul 92 o lovitură liberă de la aproximativ 30 metri lateral stânga este executată de către Biţiş care şutează sau mai bine zis centrează pe poartă, nimeni nu intervine iar portarul Mitrea este spectator, 1-2.
Vladimirescu 2003 termină campionatul cu fruntea sus, dacă în iarnă se vorbea despre zero şanse de a evita retrogradarea, iată că acum Cristi Sculici a demonstrat că la Vlady se poate face performanţă, locul 10 o demonstrează.

Vladimirescu: Mitrea – Coca, Banilievici, Mirciov, Cozea – Petrescu – Leucuța, Purece, Kocsis – C. Rus, Negru. Au mai jucat: Bak – Fl. Rusu, Morariu, Tudoroiu.

Reșița: Giurcanu – Mihăilă, Pitaru, Beica, Pop – Costescu, Doană, Breșneni, Oncică – Loba. Beloescu. Au mai jucat: Bițiș, Marcu, Lungu, Djurovic.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *